Persoanele care au unghiile îngrijite sunt întotdeauna bine văzute. A cam trecut perioada în care ne mâzgăleam repede cu ojă şi, nici nu ieşeam bine pe uşă, că deja o juleam într-un loc. Sau când oja era de aşa natură încât a doua zi începea să sară de pe unghii. Suntem în secolul vitezei, ceea ce înseamnă că mergem la manichiură o dată la două, trei sau chiar 4 săptămâni. Pentru cine le face mici mici la întreţinere, sunt acceptabile chiar şi 5 săptămâni între şedinţe. Uneori, însă, ajungi la concluzia că ai atât de puţin timp liber, pe parcursul zilei, încât nu reuşeşti să ajungi la programările de la manichiură, aşa că alegi să-ţi cumperi chiar tu un kit de aplicare a ojei semipermanente. Poţi cumpăra de aici şi apoi te uiţi pe youtube la tutoriale despre modul în care se realizează corect manichiura cu ojă semipermanentă.

Am o prietenă care îşi face unghiile seara, în jurul orei 10, când totul în jur se linişteşte. Acela este momentul ei de relaxare, bucăţica ei de timp liber. Programul chiar nu îi permite să onoreze programările la manichiură, aşa că de vreo 4-5 luni se ocupă singură de acest aspect. Şi-a cumpărat kit-ul de ojă semipermanentă de pe site-ul Amalia.ro şi este mulţumită de el. Cumpărate separat, produsele ar costa mai mult. Dar mai e şi chestia că n-ai răbdare să le cumperi separat, mai ales că rişti să uiţi de un produs sau două. De aceea kit-urile sunt atât de utile, pentru că te scapă de griji.

kit oja semipermanenta

Avantajul este că te alegi cu o manichiură rezistentă şi că nici nu trebuie să scoţi mereu bani din buzunar pentru ea. Dacă ai un kit bun, produsele îţi ajung şi doi ani. Şi dai pe el cam 150-200 de lei. Cam cât te-ar costa să mergi de 3 ori la întreţinere. Sau de două ori, depinde la ce salon mergeai în mod normal. Cheltuielile astea, pe termen lung, se simt.

Avantajele magazinului online Amalia.ro sunt gama largă de produse şi posibilitatea de returnare, în cazul în care nu sunteţi mulţumite. Însă prietena mea comandă mereu de acolo, căci de fiecare dată găseşte ea câte ceva nou care să o atragă, şi este mulţumită de produse. Ba chiar s-a oferit să-mi facă şi mie unghiile, ca să-mi demonstreze cât de bine se pricepe :D.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *