Se spune despre vedete precum Sophie Turner, Lea Michelle, Dove Cameron, sau Bella Hadid că ar fi apelat la diferite intervenții chirurgicale pentru a obține un contur al feței impecabil. Cu toate acestea, efectele pe termen lung ale acestor proceduri rămân încă necunoscute, iar multe persoane nu își doresc rezultate permanente care le pot afecta aspectul. Soluţia poate apărea de la FOREO care susţine că unul dintre dispozitivele sale de top, BEAR, este unul ideal pentru conturarea feţei.

Ce este FOREO BEAR?

FOREO BEAR reprezintă o modalitate non-invazivă de a obține un aspect sculptat al feței, eliminând în același timp grăsimea bucală. Dispozitivul folosește microcurent și masaj T-Sonic pentru a stimula micro-circulația și drenajul limfatic. Astfel, este stimulată şi hrănirea celulelor pielii, dar şi eliminarea toxinelor. Conform comunicatului de presă pus la dispoziţie de FOREO, studiile clinice arată că BEAR diminuează considerabil ridurile, liniile fine, oferind în același timp fermitate și elasticitate pielii. În plus, acesta stimulează celulele tenului și tonifică mușchii feței, rezultând un ten cu aspect sculptat.

Conform studiilor, 90% dintre utilizatorii BEAR observă rezultate vizibile în doar o săptămână de utilizare, 98% raportând că pielea este mai sănătoasă și mai puțin umflată. În plus, 93% dintre utilizatori declară că ridurile din zona ochilor se diminuează considerabil după utilizarea dispozitivului, iar 98% ar recomanda BEAR unui prieten. Pe scurt, aceste informaţii arată că noul dispozitiv FOREO este unul recomandat pentru menţinerea tinereţii şi fermităţii pielii, dar şi un dispozitiv ideal pentru conturarea feţei.

Două avantaje importante

Unul dintre cele mai importante avantaje ale FOREO BEAR este faptul că acest dispozitiv poate fi folosit în confortul casei, iar rezultatele obținute sunt relativ similare cu cele ale unei intervenții profesioniste. Care sunt acestea? Grăsimea bucală este îndepărtată fără ca utilizatorul să fie supus unei proceduri permanente, dureroase, ori cu efecte secundare notabile. Din acest punct de vedere, BEAR reprezintă o alternativă rentabilă și non-invazivă la tratamentele sau intervenţiile estetice dureroase.

În plus, pentru toate persoanele interesate să descopere întreaga gamă de beneficii FOREO, compania are câteva veşti bune. În perioada 8-14 mai, toate persoanele se pot bucura de o reducere de 20% la produsele marca FOREO, inclusiv la dispozitivul BEAR (excepție de la promoție: seturile de îngrijire și gama LUNA 4). Cei care vor să se bucure de această promoţie sunt încurajaţi să viziteze magazinul online notino.ro şi să aleagă dispozitivul care se potrivește cel mai bine cu rutina lor de îngrijire!

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *