Tratamentul pentru gene și sprâncene Foltene Pharma are la baza Tricalgoxyl și extract de Hammamelis Virginiana care fortifică și regenerează genele fragile. Tricalgoxyl-ul, un extract natural din alge brune, este un ingredient eficient care acționează local pentru a stimula creșterea genelor și a sprâncenelor, prevenind deteriorarea acestora ca efect al aplicării frecvente a machiajului. Extractul de Hammamelis Virginiana redă elasticitatea genelor și aspectul sănătos.

EYELASH Box

Genele și sprâncenele vor fi mai dese, mai lungi și mai puternice, conferind un plus de expresivitate privirii. Tratamentul Foltene are un aplicator special, similar celui de mascara și se utilizează atât dimineața, înainte de aplicarea machiajului, cât și seara, după demachiere. Fiind testat oftalmologic și dermatologic, tratamentul este foarte bine tolerat, putând fi utilizat și de către persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact.

Personal, am fost încântată de noul tratament. Îl iubesc și-l recomand din toată inima: efectele s-au văzut la o săptămână după prima utilizare (zilnică, o dată/zi), iar ochii mei sensibili nu l-au respins deloc, lucru deloc ușor – resping zilnic 99% din populație.

Tratamentul pentru gene și sprâncene Foltene Pharma este disponibil în Farmaciile Help Net.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *