Oferă-i tenului tău un plus de hidratare şi ajută-l să treacă cu brio testul frumuseţii naturale vara aceasta!

Indiferent de anotimp, pielea feţei are nevoie de hidratare intensă şi îngrijire delicată, care să satisfacă nevoile individuale ale fiecărui tip de ten. Tocmai de aceea, Flormar a lucrat la formula ideală pentru tenul tău şi a conceput gama Advice – cu extracte naturale pline de prospeţime, gamă obţinută printr-o tehnologie ce asigură hidratarea dinamică de care ai nevoie.

Şi pentru că Flormar doreşte să-şi răsfeţe clienţii cu izvorul nesecat de tinereţe după care tânjim cu toţii, a creat Your Beauty Arhitect – o formulă inovatoare ce reduce ridurile, oferă fermitate şi combate semnele trecerii timpului. Your Beauty Arhitect este o gamă inovatoare Flormar, o gamă completă, cu proprietaţi echilibrante. Aceasta cuprinde cremă hidratantă pentru tenul uscat, sensibil si mixt, cremă antirid de zi, de noapte şi pentru ochi, ser pentru ochi, lapte demachiant, lotiune tonică şi gel de curăţare 3 in 1. Gama Your Beauty Architect are grijă de arhitectura tenului, ţinând cont de tipul şi problemele acestuia.

Experienţa de aproape 70 de ani în industria cosmeticelor şi produselor de îngrijire atestă calitatea deosebită şi popularitatea brandului Flormar pe 6 continente şi în peste 80 de ţări. Pentru a fi la curent cu noutăţile, accesează site-ul flormarcosmetics.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *