Există un tip de activitate care fură inimile turiştilor, şi nu numai, şi care se pliază pe orice anotimp. Pentru ea avem nevoie de ATV, pe numele său complet “All Terrain Vehicle”. Iarna, la munte, ne place extrem de mult să cutreierăm cu un astfel de vehicul în apropierea cabanei. Primăvara tot prin zona montană ne facem de cap, apoi vara ne mutăm pe litoral, testând cauciucurile pe nisipul fierbinte, iar toamna… altă distracţie, căci vorbim de noroaie, iar sportul acesta ajunge la cu totul alt nivel. Nu-i aşa că nu te-ai gândit niciodată la acest tip de activitate din punct de vedere tehnic şi antreprenorial? Adică faptul că ai putea să cumperi 2-3 astfel de vehicule şi să faci o mică afacere prin închirierea lor. Întreţinerea nu e la fel de costisitoare precum în cazul altor vehicule, având în vedere că ATV-ul dispune de cauciucuri all terrain şi au o durată de viaţă destul de mare.

Dacă achiziţionezi cauciucuri all terrain de la branduri bune, ai toate şansele să le foloseşti câţiva ani fără nicio problemă. E drept, nu vor fi folosite prea mult pentru deplasarea pe asfalt, iar terenul accidental o să supună anvelopele la activitate mult mai intensă, însă achiziţionarea lor din magazine de încredere, precum acvila-romania.ro, şi de la brand-uri cunoscute pentru calitate, vor fi cu siguranţă două aspecte importante în ceea ce priveşte durata de viaţă a cauciucurilor all terrain.

Nu ştiu voi, dar eu abia aştept să ajung la mare să mă distrez pentru prima oară pe plajă cu un astfel de vehicul. L-am mai testat eu vara, dar nu pe nisip, şi cred că e ceva ce trebuie să bifez în viaţa asta.

De ce sunt anvelopele de la Acvila România atât de populare? E ciudat că trebuie să scriu despre această afirmaţie, fiind oarecum una dintre puţinele care nu au nevoie de completări. Ei bine, misiunea celor de la Acvila România este să ofere servicii şi produse de înaltă calitate tuturor clienţilor lor. Ei comercializează anvelope şi jante noi pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, 4×4, camioane, ATV, utilaje agricole şi industriale. Totodată, ei pun la dispoziţia clienţilor atât produse ale mărcilor premium, cât şi produse pentru şoferi cu buget redus.

atv all terrain vehicle

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *