Discovery România lansează website-ul harleyandthedavidsons.discovery.ro, dedicat miniseriei cu același nume. Harley and the Davidsons va avea premiera pe Discovery Channel, duminică, 11 septembrie, de la 22.00. Următoarele două părți ale miniseriei vor fi difuzate pe 18, respectiv 25 septembrie, de la ora 22.00.

Website-ul cuprinde interviuri video exclusive cu protagoniștii serialului – Michiel Huisman, Robert Aramayo și Bug Hall, materiale de tip making of, dar și informații detaliate despre brandul american de motociclete. În plus, utilizatorii pot explora zone turistice din România pe propriul Harley, în secțiunea VR a site-ului.

Discovery România a publicat și pe propriul canal de YouTube interviuri video exclusive cu Vladimir “Vova” Ene, constructor Knuckleheads, dar și cu membri ai echipei Castel Film Studios. În cadrul acestora sunt relatate diverse întâmplări din timpul filmărilor.

Despre miniseria Harley and The Davidsons

Bazat pe o poveste adevărată, Harley and the Davidsons urmărește cum s-a născut această motocicletă emblematică, într-o perioadă de mari schimbări sociale și tehnologice, la începutul secolului XX. Walter, Arthur și Bill și-au riscat întreaga agoniseală, și chiar viața, pentru a lansa compania. Fiecare dintre ei s-a confruntat cu diferite obstacole, dar motocicleta le-a unit visurile și ambițiile.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *