Când ți-e poftă de ceva dulce, răcoros și delicios înghețata poate să-ți satisfacă dorința de a mușca din fructul oprit, mai ales dacă ți-ai promis o nouă dietă. Asorteaz-o unei cărți bune și presară deasupra muzica tuturor călătoriilor ascunse! Mai e nevoie de studii care să-ți confirme reducerea stresului?

“Potrivit nutriționiștilor, înghețata calmează sistemul nervos, dă o stare de bine și înlătură cu ușurință stresul cotidian, datorită conținutului bogat în calciu și magneziu. Gustul delicios și consistența cremoasă stimulează o zonă specială din creier și acționează asupra centrilor plăcerii”, susține unul dintre acestea. Noi încurajăm orice stimulare a centrilor plăcerii și ne putem lipsi de orice studiu pentru a conchide importanța lucrurilor interzise, imorale sau care îngrașă.

Recomandări?

Înghețata Delicia de la Alpin57Lux – toată aroma fructelor de pădure cu glazură de iaurt, a vişinelor cu frişcă sau a caramelului în glazură de ciocolată. Bonus: are o formulă ușoară și echilibrată, care satisface atât dorința de dulce cât și nevoia de energie.

Cartea potrivită? Elogiu mamei vitrege, de Mario Vargas Llosa. Erotic, dement, libertin, excesiv, Mario Vargas Llosa se poate dovedi cu adevărat răcoritor tocmai prin livrarea unei doze șoc de prea cald.

Muzica? So Far From The Clyde – Mark Knopfler.

https://youtu.be/eWObmq1RZxg

 

 

 

 

 

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *