Primăvara ai impresia că resursele de energie sunt aduse la minim şi nu e doar sentimentul tău. Cu toții resimțim efectele schimbărilor de vreme prin stări de oboseală şi prin dificultăți de concentrare. Nu face exces de cafea şi apelează la câteva rețete naturale de smoothie, care să-ți ”reincarce” bateriile şi răsfață-te cu câteva deserturi care se fac rapid şi care îți stimulează energia.

Alege ingrediente care sunt cunoscute pentru abilitățile speciale de a te energiza şi cu ajutorul mixerulul vertical Infiny Force de la Tefal, pune-ți creativitatea la bătaie! Pentru că dispune de tehnologia exclusivă ActivFlow, cu patru cuțite rezistente, din oțel inoxidabil, care permite o performanță excepțională de mixare, Infiny Force devine ajutorul tău de nădejde în bucătărie. Şi pentru că vrei ca rețetele tale să se prepare ușor şi rapid, Infiny Force dispune de o funcție Turbo, 20 de viteze de mixare, putere de 700W şi multiple accesorii: tel metalic, accesoriu pentru maioneză şi sosuri, tocător de 500 de ml cu capac şi un pahar gradat de 800 de ml. Ultraeficient, elegant şi versatil, Infiny Force este aparatul ideal care te ajută să transformi preparate clasice în rețete de Chef.

Înghețată cu zmeură

Pentru acele momente dulci pe care vrei să le împarți cu familia, încearcă această rețetă rapidă de înghețată delicioasă şi revigorantă.

Ingrediente:

500g zmeură înghețată

30cl frișcă

5cl zahăr lichid

mentă proaspătă

Mod de preparare:

Pentru prepararea acestei înghețate ai nevoie doar de Infiny Force, mixerul vertical multifuncțional de la Tefal. Foloseşte piciorul pasator ce beneficiază de tehnologia ActivFlow pentru mărunțirea zmeurei. Adaugă zahărul lichid şi frișca în bol şi amestecă-le cu zmeură pasată. După ce obții un amestec omogen, îl torni în formă, care pot fi pahare de înghețată sau alte forme preferate, pe care le bagi la frigider. După 2-4 ore poți să o servești, dar nu înainte de a pune o frunză de mentă proaspătă deasupra.

TE-PRODUCT-STICK_MIXERS-INFINY_FORCE-HB866A-AMBIANCE-D

Smoothie energizant cu semințe de in şi fructe

Începe dimineața în forță cu un energizant natural, mult prea delicios ca să nu-ți transforme diminețile.

Ingrediente:

1/2 banană înghețată și feliată

1 cană căpşune înghețate

2 linguri seminţe de în măcinate

1 cană lapte de soia cu gust de vanilie

Mod de preparare:

Pune fructele în bolul înalt al Infiny Force de la Tefal şi pasează-le cu ajutorul piciorului pasator. Cele 4 cuțite rezistente, din oțel inoxidabil, te vor ajuta să obții cât ai spune smoothie un piure de fructe foarte fin şi delicios. Adaugă peste piureul de fructe laptele de soia şi semințele de in până vei obține o compoziție omogenă. Servește-l într-un pahar înalt pentru o zi plină de energie și vitalitate.

Tefal 4

Experimentează diferite rețete de smoothie şi înghețată cu Infiny Force de la Tefal şi vei obține cea mai dulce energie pentru această primăvară!

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *