Delia a lansat videoclipul piesei „Jimmy Samurai”, piesă care marchează şi o primă colaborare cu sora ei, Oana Matache. Acesta a fost regizat de SAN, DoP David Mogan şi este o producție video Luca’s Art Film. Noul videoclip surprinde prin dinamism şi accente grunge şi include apariţia unei invitate speciale: ANTONIA. Echipa de beauty pentru acest video a fost formată din Hilke Muslim pentru styling, Claudiu Burcă pentru make-up și George Cozma – hair.

Piesa şi videoclipul „Jimmy Samurai”

„Jimmy Samurai” reprezintă prima colaborare dintre Delia şi sora ei, Oana Matache şi este o piesă compusă de Delia cu Alex Cotoi. Versurile îi aparţin Deliei şi este o producție Alex Cotoi. „Jimmy Samurai” este una din cele 13 piese de pe albumul „Flex”, pe care Delia l-a lansat săptămâna trecută, alături de „Gustul care te fură”, „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, „Nu pot”, „Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru „SKNDL”, „Tot ce vrei” cu Adrian Despot, „eRAI” cu Antonia, „Fără Te merau” cu Connect-R, „Cum am știut” cu Killa Fonic și „Cum era” cu NANE.

Lansarea noului album al Deliei

La data de 21 noiembrie, Delia va prezenta albumul live, în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia este practic primul artist din România care organizează un astfel de eveniment, în care elemente din arta digitală se unesc cu muzica, scenografia și creează un spațiu versatil care îi va introduce pe fani în Universul său creativ și plin de surprize. Nu vor lipsi nici invitații speciali, printre care de numără şi Connect-R, NANE, HVNDS, Antonia, Nelu Vlad și Oana Matache.

Bilete şi participare

Dacă vrei să experimentezi şi tu un astfel de eveniment unic, biletele sunt disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro la prețul de 490 de lei, AICI.

La evenimentul de la MINA Museum, albumul va fi disponibil în premieră în format fizic CD și vinyl. De la 22 noiembrie, acesta va fi disponibil și în Cărturești.

Lansarea noului album „Flex” este prezentată de Roka Records şi susținută de Coca Cola Zero Zahăr.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *