Suntem în luna îndrăgostiților și Durex te provoacă să ai o atitudine pozitivă față de sex și să iubești asa cu pasiune. De Valentines’ Day, ia și tu atitudine și dă glas dragostei. Du experiența mai departe și „Stand up for great love!”.

Anul acesta, în cadrul campaniei Durex „Stand up for great love!”, Durex sărbătorește dragostea și pasiunea și îi trimite pe cei mai norocoși îndrăgostiți la New York. Înscrierea în campanie se realizează prin achiziționarea unui produs Durex și trimiterea unui SMS la 1824 cu numele locației de unde a fost cumpărat și numărul bonului aferent. Premiile puse în joc sunt: o excursie pentru 2 persoane la New York, 10 cine romantice în doi și 50 de love boxes cu produse Durex pentru o noapte de neuitat. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe site-ul www.promorb.ro.

În plus, pe 14 și 15 februarie, îndrăgostiții sunt așteptați în Baneasa Shopping City la standul Durex pentru fotografii pasionale alături de perechea lor și cadouri surpriză. Fotografiile vor fi afișate pe pagina de Facebook Durex, în galeria Stand up for great love, pentru ca toată lumea să fie martoră iubirii lor. Tot pe Facebook, aplicația „Declarații orgasmice pentru cupluri fantastice” le dă îndragostiților cuvântul pentru cele mai inspirate declarații personalizate de dragoste. Aplicația poate fi accesată la adresa: www.facebook.com/Durex.Romania.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *