Ultimul lucru de care avem chef seara este demachierea, mai ales după o zi foarte obositoare la birou. Studiile arată însă că fiecare zi în care adormim nedemachiate ne îmbătrânește cu până la 5 zile. LifeCare® propune o nouă gamă de produse cu Aloe Vera destinată unui ritual complet de îngrijire facială, dar și câteva motive în pus pentru demachiere. Un ingredient recunoscut în industria de frumusețe și sănătate, Aloe Vera are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, contribuind la eliminarea impurităților. Acest ingredient este bogat în vitaminele C și E – două dintre cele mai importante vitamine pentru piele, cu ajutorul cărora tenul devine mai sănatos și mai luminos.

Iată de ce ar trebui să te demachiezi înainte de culcare:

Vei reduce cantitatea de sebum

Demachierea tenului seara va reduce cantitatea de sebum, eliminând totodată bacteriile care produc apariția acneei. Daca te numeri printre cele care suferă din cauza acestei afecțiuni, vei scăpa mult mai rapid de imperfecțiunile pielii. În plus, fără să realizezi, în decursul unei zile îți atingi de nenumărate ori fața cu mâinile și o expui astfel la nenumărate bacterii.

Chiar dacă procesul demachierii pare incomod, îl poți simplifica optând pentru un produs bifazic, precum Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima®. Conținutul bogat în Aloe Vera  și ulei de macadamia conferă demachiantului o textură ușoară, care îi permite să fie foarte rapid absorbit de piele. Uleiul de Macadamia este cea mai bogată sursă BIO de acid palmitoleic care ajută la menținerea prospețimii și sănătății tenului.

Cremele de noapte au un efect mult mai intens asupra tenului curat

Îndepărtându-ți machiajul, sebumul și murdăria, le oferi produselor de îngrijire și în special cremelor de noapte, o bază mult mai propice pentru o eficiență maximă. În timpul somnului, pielea se află în repaus, permițând ingredientelor active să pătrundă mai adânc în structurile ei și accelerând metabolismul celulelor. Acest proces este esențial dacă îți dorești un ten sănătos, tânăr și frumos, pentru o lungă perioadă

Protejează sănătatea zonei ochilor

Dacă nu obișnuiești să îți cureți fața de machiaj, este posibil ca pe timpul nopții să te freci la ochi, provocând ruperea și fragilizarea genelor. De asemenea, poți căpăta iritații sau posibile infecții oculare. Pentru a evita astfel de probleme, nu uita să îți cureți bine tenul cu un demachiant delicat potrivit pielii tale. Zona ochilor va rămâne curată, iar somnul tău va fi mai lin și mai odihnitor.

Produsele Biotissima® sunt certificate BIO, oferind astfel garanţia beneficiilor importante aduse sănătăţii tenului. A trăi aproape de natură înseamnă a elimina din jur tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, astfel că un mod de viaţă organic reprezintă o alegere firească pentru cei ce vor să-şi schimbe viaţa.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *