Cum să obții un coc messy, fără să pierzi câteva ore prețioase pe scaunul de la coafor? Urmează pașii de mai jos, după pieptănare și utilizarea produselor uzuale de îngrijire:

  1. Împarte părul în două părți, trasănd o liniei imaginară orizontală, pornind din spatele urechii.
  2. Formează o buclă, exact ca în imagine, din partea de sus a părului.
  3. Rotește restul părului în jurul buclei anterior formate.
  4. Asigură cocul messy obținut utilizând agrafe asortate cu părul tău.
  5. Împarte părul rămas liber în două părți aproximativ egale, care să-ți încadreze fața.
  6. Fixează coafura obținută utilizând produsul preferat din gama Nivea Volume Care.
  7. Zâmbește și poartă cu mândrie noua coafură!

Look-ul a fost propus de Nivea, care recomandă noua gamă de produse de hairstyling NIVEA Volume Care, îmbogățite cu ulei de macadamia. Produsele din această gamă nu usucă și nu încarcă părul. Conform producătorului, acestea oferă volum și îngrijire adecvată unui păr strălucitor și sănătos.

gama-nivea-volume-care

Toamna aceasta, look-ul natural al părului este în tendințe. Experimentează coafuri simple, ce se adaptează ușor tipului tău de păr, fără prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA îmbogățite cu ulei de macadamia, pentru a evita uscarea părului. Dacă dorești să oferi mai mult volum, încearcă spuma NIVEA Volume Care, o gamă ce nu încarcă părul și îi asigură volum de la rădăcină. Pentru un look mai voluminos, usucă-ți părul ţinând capul în jos. De asemenea, pentru un finish lejer și susținere de lungă durată, poți aplica spray-ul din aceeași gamă“, recomandă Sally Brooks, stilistul internaţional NIVEA.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *