Temperaturile scăzute specifice sezonului rece usucă părul, făcându-l lipsit de strălucire și greu de coafat. În acest sezon, îngrijirea specială a părului trebuie să fie o prioritate pentru a preveni deshidratarea și deteriorarea. Pentru a combate impactul pe care îl au vremea rece și vântul asupra părului în timpul iernii, trebuie să ții cont de câteva recomandări.

  • Schimbă rutina de îngrijre!

Așa cum pielea are nevoie de alt tip de produse de îngrijire, la fel și părul tău. Pielea și părul sunt mai deshidratate în timpul iernii, de aceea trebuie să apelezi la produse speciale. Pentru un păr mătăsos și strălucitor apelează la produse intens hidratante. Câteva picături de ulei de argan pot transforma o masca ta de de păr obișnuită într-un adevărat produs must-have.

  • Usucă-ți părul cu un aparat performant, care îți păstrează părul hidratat

Ai putea spune că uscătorul de păr nu este un produs recomandat a fi folosit în sezonul rece pentru că usucă și mai mult cuticula. Dar dacă uscătorul este Silence AC Respect de la Rowenta, atunci poți fi sigură că acesta îți va menține hidratarea naturală a părului. Datorită motorului AC de înaltă performanță părul tău va fi uscat într-un timp foarte scurt, iar cu ajutorul funcției RESPECT, chiar dacă vei folosi treapta înaltă de viteză, va fi cu până la 25% mai puțin deshidratat.

  • Adaptează produsele de styling

Folosește produse mai blânde de fixare și modelare a părului și asta doar dacă e necesar, pentru a nu deteriora părul și mai mult. Uleiul de argan se poate dovedi un aliat de nădejde și la acest capitol: dilueaza câteva picături în apă și aplică rezultatul pe vârfuri, pentru a înlocui serul pe bază de silicon. Buclele tale vor fi mai bine definite, iar părul se va bucura de un plus de hidratare.

  • Optează pentru coafuri versatile

În sezonul rece folosim diferite accesorii pentru a ne proteja de frig. Din păcate, în contact permanent cu părul, acestea îl încâlcesc sau chiar deteriorează. Optează așadar pentru coafuri minimaliste, bine finisate, ușor de purtat, cum ar fi o coadă simplă, prinsă la ceafă, o împletitură rusească, prinsă sub formă de bentiță, volum natural, foarte ușor de realizat cu difuzorul uscătorului Silence AC Respect de la Rowenta. Sau poartă-l desfăcut, pieptănat și fixat pe spate – una dintre tendințele acestui sezon în hairstyle.

Beauty & Make-up How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *