O vacanță reușită începe cu un bagaj bine făcut. Este important să acordăm atenție detaliilor fără a încărca prea tare valizele de călătorie. Pentru o vacanță perfectă, începeți prin a împărți bagajul în categorii:

  1. Îmbracămintea e cea mai importantă categorie – n-ai vrea să te trezești la mare fără costum de baie sau la munte fără echipamentul necesar. Începe, așadar cu articolele absolut necesare la locație: lenjerie intimă, echipament special și continuă cu hainele necesare, accesorii minimaliste. Știu că-ți iubești toți pantofii cu toc, dar rezumă-te la o pereche de stilletos. Îți recomand un model clasic, nude.
  2. Articolele absolut necesare sunt adesea și cele omise. Categoria include pastilele, plasturii, spray-ul împotriva insectelor, ac și ață, ochelarii de soare, o mini-trusă cosmetică, loțiunea pentru protecție solară, șervețele, actele și documentele, hărțile, bateriile, încărcătoarele, cablurile de date, telefoanele și gadgeturile (doar cele absolut necesare!).
  3. Electronicele ideale sunt cele mici, cu design compact. Special concepute pentru a te însoți în călătorii, epilatorul AquaPerfect Soft, fierul de călcat de voiaj First Class și peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart de la Rowenta sunt accesoriile must have care te vor ajuta să afișezi un look casual chic, perfect pentru zilele relaxante de vară petrecute departe de casă.
How to...

2 Replies to “Cum să îți pregătești corect bagajul de vacanță”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *