Flawless.ro te învaţă cum să găteşti paste integrale cu legume rapid şi simplu.
Ritmul alert în care trăim lasă tot mai puţin timp disponibil pentru gătit. Fiecare clipă liberă devine mai preţioasă şi oricine îşi doreşte să o petreacă în compania celor dragi. Aşa că nu este deloc surprinzător că arta culinară se bazează în momentul de faţă pe rapiditate şi gust delicios. Din fericire, sunt multe reţete savuroase care nu necesită mai mult de 30 de minute, precum pastele integrale cu legume. Cu un efort minim se obţine un preparat sănătos şi săţios!
Ingrediente pentru 2 porţii:
400g paste integrale
1 ceapă de apă
2 buc beţe de ţelină
100g boabe de mazăre
100g păstăi de fasole verde
6 roşii cherry
6 frunze de busuioc
200g sos roşii
50 g unt Koliba
100g caşcaval Koliba ras
pătrunjel, sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Mai întâi se taie verdeţurile în bucăţele oblice. Se încălzeşte apoi untul Koliba într-o tigaie, se adaugă legumele tocate şi se lasă pe foc ~7 minute, amestecând în tot acest timp. După ce legumele s-au călit în tigaie, se adaugă sosul de roşii şi se amestecă până la omogenizare.
Între timp, sunt puse pastele la fiert, respectând indicaţiile de pe pachet, în apă cu sare, altfel nu vor avea gust. După ce s-au fiert, se scurg şi se adaugă peste sos, se mai lasă pe foc câteva minute şi gata!
Pastele se servesc cu caşcaval ras Koliba, busuioc şi pătrunjel proaspăt presarat deasupra.
Reţetă realizată de Chef Gabriela Simion
yummy articol! 😀