O regulă nescrisă a modei spune că îţi poţi alege greşit bluza, dar niciodată pantofii. Joacă-te cu nuanţele, cu texturile, cu tendinţele, dar niciodată cu pantofii! În cazul acestora, ai doua opţiuni: alegi bine şi ai un look de trendsetter sau alegi greşit şi îţi compromiţi toată ţinuta.

Platforme

Forma corpului e un criteriu important de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi încălţămintea. La Deichmann găseşti pantofi care să complimenteze orice formă a corpului şi orice preferinţă cromatică. Alege din multitudinea de modele câte o pereche pentru fiecare ţinută, care să “vorbească” despre tine ca despre un fashion icon!

Pantofi nude

 

Dacă nu ai picioarele lungi, alege pantofi decupaţi în faţă, pumps şi pantofi nude, cu toc înalt. Pentru acelea care au gleznele şi gambele subţiri, încălţămintea ideala ar fi cizmele lungi, până la genunchi şi platformele cu botul rotund.

Peep Toe Shoes

Dacă ai gambele subţiri şi gleznele groase poţi opta pentru pantofi decupaţi în faţă, care sunt foarte versatili şi complimentează orice forma a piciorului, dar şi pentru platforme de orice fel.

Pantofii cu barete in T

Pantofii cu bretele în T creează efectul de picior mai lung şi se vor potrivi unui picior mai lat pentru că, de regulă, sunt mai lejeri. Şi pantofii cu bot rotund reprezintă o opţiune foarte confortabilă, care oferă şi avantajul de a crea efectul de picior mai mic.

Stiletto

Pantofii stiletto, un model atemporal şi must-have în garderobă, reprezintă opţiunea ideala pentru mignone. Însa platformele şi pantofii pumps decupaţi în faţă pot aduce câţiva centimetri în plus şi sunt extrem de chic. Dacă eşti slăbuţă, nici balerinii nu sunt de evitat, mai ales asortaţi cu o fustă până la nivelul genunchilor.

Balerinii, espadrilele, botinele sau ghetele cu toc mic şi sandalele fără toc sunt extrem de confortabile, sunt disponibile într-o varietate largă de forme, texturi şi culori, reprezentând opţiuni ideale mai ales pentru cele înalte. Totuşi, chiar dacă eşti înaltă, nu te teme să porţi şi tocuri, fie ele şi joase, precum cele kitten.

Pantofi cu toc kitten

Fashion & Accessories How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *