De cele mai multe ori timpul nu este aliatul tău, aşa că părul nu are parte de atenţia cuvenită pentru ziua agitată care te aşteaptă. Şi cum o coafură chic nu se poate obţine doar prin simpla periere a părului, ar trebui să îţi iei un ajutor de nădejde, care te va scoate din încurcătură în orice situaţie – peria rotativă Brush Activ` Nano Smart de la Rowenta.

Iată câteva coafuri chic pe care le poţi realiza cu Rowenta Brush Activ` Nano Smart, potrivite pentru momentele când trebuie să ieşi în grabă!

Păr netezit şi aranjat

O coafură naturală şi plină de vitalitate va fi întotdeauna în tendinţe. Peria rotativă Brush Activ` Nano Smart te ajută să-ţi usuci şi coafezi părul în acelaşi timp, datorită sistemului optimizat de distribuţie uniformă a aerului cald pe toată suprafaţa firului de păr. Separă părul umed în şuviţe cu ajutorul unor agrafe. Poziţionează peria cât mai aproape de rădăcină şi acţionează sistemul de rotaţie coborând încet către vârfuri, până când şuviţa este complet uscată şi aranjată. Important este să începi cu şuviţele de la spate, apoi cu cele din laterale, terminând cu cele din partea de sus.

Truc: Foloseşte peria cu diametru mare pentru aranjarea generală a coafurii, iar pe cea mică pentru a accentua întoarcerea părului către interior sau exterior. De asemenea, ţine cont de grosimea şuviţelor coafate: cu cât acestea sunt mai subţiri, cu atât mai uşor vei obţine o coafură plină de vitalitate pentru întreaga zi!

Bucle lejere pentru un aspect jucăuş, în ton cu starea ta de spirit!

Dacă îţi doreşti o coafură boemă care să se asorteze până în cele mai mici detalii cu ţinuta, Rowenta Brush Activ` Nano Smart îţi sare în ajutor pentru ca tu să treci cu brio de zilele aglomerate. Pentru bucle lejere şi onduleuri discrete, aranjează şuviţele de păr începând de la spate, fixând alternativ dedesubtul sau deasupra şuviţei de păr peria rotativă. Mişcarea de rotaţie mai degrabă lentă a dispozitivului va da volum părului tău.

Truc: Buclele şi onduleurile se realizează întorcând şuviţe subţiri cu ajutorul periei cu diametru mic. Şuviţele întoarse trebuie să se răcească fără a fi atinse, apoi buclele şi onduleurile trebuie aranjate doar cu degetele, fără să te foloseşti de perie sau de pieptene.

Rowenta Brush Activ` Nano

 

Aranjează bretonul în funcţie de forma feţei

Ţine cont de forma feţei, atunci când îţi aranjezi bretonul, astfel vei căpăta un look desăvârşit, care îţi va evidenţia trăsăturile. Dacă forma feţei este pătrată, aranjează-ţi bretonul într-o parte pentru un aspect chic, iar dacă ai fruntea mai lată bretonul scurt şi drept până în dreptul ochilor îţi va oferi o alură trendy. Rowenta Brush Activ` Nano Smart are accesoriile necesare pentru coafura pe care vrei să o obţii: pentru bretonul mai lung este recomandat să foloseşti peria cu diametru mai mare, care va întinde mai bine părul, în timp ce bretonul scurt se va aranja perfect cu peria cu diametru mic. Fixează la rădăcină peria dispozitivului şi întoarce şuviţa către interior, până la uscarea completă.

Truc: Pentru ca bretonul să arate bine din profil, foloseşte Brush Activ` Nano Smart pentru a da volum părului de la rădăcină.

Beauty & Make-up How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *