COS a lansat noua colecţie toamnă-iarnă 2022 la New York, în Statele Unite. Show-ul companiei cunoscute în întreaga lume pentru modelele emblematice, cu accente contemporane, a fost parte a New York Fashion Week. Această săptămână reprezintă o adevărată sărbătoare a creativității, pozitivității și imaginației, dar şi o bună ocazie designerii de top să ne încânte cu noile lor creaţii. Prezentată pe clădirea Starrett-Lehigh din Manhattan, deasupra străzilor pline de viață ale orașului, colecția de toamnă-iarnă 2022 şi-a propus să reprezinte fundamentul perfect al garderobei de sezon și nu numai.

Cum arată piesele COS din noua colecţie

Noua colecţie toamnă-iarnă 2022 a fost profund inspirată chiar de oraşul în care a avut loc prezentarea, adică de New York. Aici, podiumul strălucitor a putut oglindi cu adevărat arhitectura distinctivă din apropiere. Absorbind energia dinamică a oraşului, culorile numeroase întâlnite la tot pasul, lumina și mișcarea continuă, prezentarea a creat o atmosferă puternică. Aceasta a fost dezvăluită la nivel internațional prin livestream – unind audiența din întreaga lume.

Prezentarea noii colecţii de la COS şi-a propus să arate că stilul este mai presus decât moda. Atemporal dar inovator, croiul COS a rămas la fel de rafinat cum ne-a obişnuit prin colecţiile anterioare. Toate modelele de sacou au funcționalitate, dar rămân elegante, iar pantalonii prezentați au fluiditate. Pozitivitatea este una dintre valorile cheie ale noii colecţii toamnă-iarnă 2022. Aceasta este exprimată prin adevărate explozii de culoare în diferite tonuri de verde, violet, roz și portocaliu.

În plus, influențele retro sunt extrem de prezente în această colecţie, dar ele au fost reinventate să creeze adevărate simboluri ale viitorului. De la cizmele din piele și vestele din tricot moale, care amintesc de stilul anilor 1970, până la croiala minimalistă a anilor 1990 și stilul grunge în straturi multiple, proporțiile au fost combinate pentru a evidenţia o siluetă relaxată. Pe scurt, noua colecţie toamnă-iarnă 2022 de la COS impresionează, dar rămâne fidelă valorilor brandului.

Noutăţi ideale în sezonul rece

Continuând să susțină manifestarea individuală, gențile în culori puternice din piele de cactus Desserto®, hanoracele tricotate și pălăriile bucket adaugă un plus de stil aspectului cotidian. Ca întotdeauna, brandul acordă un plus de atenţie materialelor folosite, iar peste 92% din colecție este realizată din variante mai sustenabile. Cașmirul natural, nevopsit, a fost introdus în colecţia toamnă-iarnă 2022 cu ajutorul costume neutre.

Paltoanele clasice, de inspirație utilitară, sunt acum disponibile în croiuri oversize, fiind realizate din piele, stofă și tweed. COS prezintă pentru prima dată şi piese elegante, de ocazie, fiecare având focus pe înaltă calitate și o atenție impecabilă la detalii. Dezvoltat în atelierul propriu al COS, costumul din două piese cu fustă folosește paiete 100% reciclate. Look-urile elegante sunt completate de paltoane din cașmir moale și somptuos.

O selecție de articole vestimentare din colecția de podium este disponibilă în magazinele COS și pe cos.com și un număr limitat de piese vor continua să apară pe tot parcursul sezonului rece.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *