În ultimii ani, consumul de gelato italienesc a cunoscut un trend ascendent și în România. Acest lucru se datorează faptului că românii au început să experimenteze din ce în ce mai mult și din bucătăriile internaționale. Siviero Maria, brand-ul italian de gelato autentic aduce în România un gelato precum cel pe care îl găsești în gelateriile de pe străzile pietruite ale Romei sau pe străzile umbrite din Bologna.

Brand-ul Siviero Maria a ajuns pe piața din România încă din anul 2010, iar de atunci a înregistrat creșteri constante, accentuate în ultimii doi ani. Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato autentic produs în fabrica din Bentivoglio.

SIVIERO MARIA„Gelato este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori, pentru că spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani și cu iz italian. Siviero Maria continuă această poveste a tradiției și a spiritului italian de la 1958. De asemenea, multă lume călătorește în Italia sau are rude acolo și o dată întorși caută experiența gelato-ului autentic și în țară, de unde si creșterea brandului nostru din ultimii ani,” a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Siviero Maria – poveste de familie din 1958

Povestea Siviero Maria a inceput in 1958 cu Guglielmo Visani, un italian care a făcut din pasiunea sa pentru gelato, o afacere de familie. Și din dorința de a transmite și generațiilor următoare tradiționalele rețete de gelato autentic italian, Guglielmo Visani a dedicat întreaga sa afacere familiei sale și generațiilor următoare, dar, în special, soției sale – Maria Siviero. Astăzi, după aproape 60 de ani, gelato Siviero Maria poate fi savurat în peste 40 de țări.

CREMA DI FIRENZE

Gelato vs înghețată

„Siviero Maria este ceea ce numim noi italieni gelato, în adevăratul sens al cuvântului. Gelato nu este doar o simplă traducere in limba italiană pentru cuvântul înghețată. Un gelato italian are cu totul alte caracteristici față de o înghețată: are o textură mai cremoasă, este mai aerată și este făcută din grăsimi vegetale și nu animale. Atunci când vorbiți despre Siviero Maria, vă rog să îi spuneți gelato, și nu înghețată,” a declarat Claudia Cordenos, director de export Siviero Maria Italia.

Siviero Maria este un brand de gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de sortimente: de la variantele clasice cu ciocolată, căpșune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Crema di Firenze, Bacio – ciocolată cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao. În plus, Siviero Maria are și câteva arome 100% italiene precum Tiramisu, Stracciatella și Affogato all’ cioccolato.

80 PISTACCHIO

Brandul Siviero Maria este distribuit în Romania de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Kaufland, Cora, Selgros la pretul recomandat de 21.99 lei.

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *