Saturday Night Live a creat un videoclip inspirațional, First Got Horny 2 U, care tratează neserios subiectul primelor pasiuni erotice ale adolescentelor din anii ’90. Pasiuni vinovate și extrem de jenante. Clipul ne-a convins sa facem un sondaj: pe tine cine te excita în anii ’90?

C.J. Parker și Mitch, Baywatch. Că Pamela Anderson a provocat o serie de vise musonice băieților nu e o surpriză pentru nimeni. Dar și fetele o plăceau, ca sarea pentru piperul unui threesome cu David Hasselhoff.

Wesley Crusher, Star Trek: The Next Generation. Wesley era băiețelul isteț și enervant care avea întotdeauna dreptate. Genul de puști căruia nu i-ar fi stricat o palmă bine aplicată de un alt gen de comandant.

Sandy Bell
Credit: Facebook

Sandybell. Întotdeauna m-am întrebat cum ajung hentai-urile cu școlărițe în folderele ascunse și de ce. Se pare că Freud a avut dreptate. Nu, nu referitor la chestia cu mamele, ci la copilărie. Pasiunea doamnelor pentru jambierele altora începe cu Sandybell.

Credit: Facebook
Credit: Facebook

Mascatul în frac, Sailormoon. Bărbații care poartă măști sunt asemănători cu pralinele. Nu ai niciodată de unde să știi ce aromă ascunde interiorul cremos. Până nu muști cu putere. În plus, misterul e garantat: “Is it a bird? Is it a plane? Maybe it’s…”

Superman. Personajul combină două calitați esențiale: puterea de a te face să zbori în momente cheie și… lenjeria mereu curată. În plus, faptul că-l poți controla utilizând o piatră e exact ce ne dorim: Superman si un inel de logodnă cu kriptonită.

Data, Star Trek: The Next Generation. Nu doar băieții apreciază un sistem de operare bun. În plus, ce poate fi mai excitant pentru o femeie decât un bărbat care-și face singur upgrade prin adăugarea unui chip emoțional?

Nick Carter și Brian Littrell, The Backstreet Boys. “I want it that way” însemna, pentru multe dintre noi, mult mai mult decât și-ar fi dorit băieții. Problema cea mai mare cu tipii ăștia era faptul că niciodată nu se dezbrăca cel care ți-ai fi dorit s-o facă.

Casper. Daca moartea lui Jack (Leonardo DiCaprio) în Titanic a făcut un cinematograf întreg să țipe defect “Leooo, nu muriii!”, materializarea lui Casper pentru a dansa cu prietena a avut efecte ceva mai profunde. Can I keep you?

Gary Barlow și Robbie Williams, Thake That. Foarte multe dintre noi își amintesc un videoclip din anii ’90 în care patru băieti superbi erau legați și “terorizați” de o blondă. Cu o furculiță. Take that, 50 Shades! Mai târziu, Robbie ne-a arătat și singur cum să… come undone.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *