E drept că toate femeile își doresc un ten frumos, curat și hidratat de acum și până la adânci bătrâneți. E drept și că ele sunt dispuse să cheltuie sume mai mult sau mai puțin importante din bugetul lor pentru a-și păstra frumusețea. Însă în ziua de azi, când suntem asaltați cu reclame care mai de care și produse și servicii care promit și luna de pe cer, ce ar trebui să aleagă ele? Astăzi vorbim despre două dintre cele mai iubite tratamente pentru ten: tratamentul hydrafacial și tratamentul facial cu oxigen hiperbaric.

Tratamentul hydrafacial este atât de iubit încât unul se face undeva în lume la fiecare 15 secunde, depășind cu numărul tratamentelor mult mai faimoase, dar și mai invazive – ca botoxul, executate în țări precum S.U.A. De ce este atât de iubit tratamentul hydrafacial? Sunt câteva motive concrete: este un tratament non-invaziv și nu este dureros, este simplu și rapid, iar efectele lui se văd de la prima ședință, este relaxant și oferă beneficii concrete. Per total, acest tratament facial oferă o binemeritată pauză pentru trup și suflet, în timp ce ne șterge efectele stresului și timpului de pe chip.

Un tratament facial hydrafacial la Elskin Beauty Clinic București începe exact așa cum ar trebui. După zâmbete și ceai sau cafea, după preferințe, se trece la demachierea și curățarea tenului, dar și la stabilirea corectă a tipului de ten. Tenul se demachiază cu lapte demachiant profesional, dacă clienta a utilizat produse de machiaj și cu apă micelară – indiferent dacă a folosit sau nu. Apa micelară este aleasă în funcție de tipul de ten, dar, indiferent de varianta aleasă, este un produs profesional fără alcool, parabeni sau parfum.

Elskin-Beauty-Clinic-hydrafacial-tratament-facial-cu-oxigen-hiperbaricUrmează peelingul enzimatic, o exfoliere blândă și foarte eficientă. E important să menționăm că enzimele sunt substanțe organice care susțin viața; proteine ​​cu rol de biocatalizatori sau acceleratori pentru reacțiile chimice care se desfășoară natural și continuu în corpul nostru, inclusiv la nivelul feței. Peelingul este lăsat să acționeze 3 minute după aplicare, care se traduc în relaxare totală.

E momentul să aflăm câteva lucruri despre tratamentul hydrafacial. Aparatul hydrafacial care stă la baza acestuia a fost o inovație în domeniul estetic medical. Este, practic, singurul aparat de hydro-dermabraziune care combină eficient procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare a tenului. Este un aparat non-invaziv, așa că putem spune adio procedurilor dureroase, invazive sau pur și simplu ineficiente de până la el. Tratamentul hydrafacial este nou și înlocuiește tratamentele tradiționale, dar oferă și o eficiență demonstrată de numărul mare de utilizatori. Practic, este o nouă experiență. Are 5 pași simpli: curățare și exfoliere, peelingul enzimatic, extracția (non-invazivă și fără durere, cu ajutorul aparatului), hidratarea și protecția.

Efectele tratamentului hydrafacial? Tenul este hidratat, calmat, acneea este redusă, la fel și porii dilatați. În plus, efectele sunt extrem de vizibile în cazul hiperpigmentării, iar tenul capătă un colorit uniform, fin și strălucitor.

Tratamentul hydrafacial reprezintă o curățare blândă și foarte eficientă a tenului și este recomandată tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru hidratarea pe care o oferă, dar mai ales înainte de alte tratamente de hidratare și tratare a tenului, precum tratamentul facial cu oxigen hiperbaric. De ce? Pentru că porii încărcați de sebum și reziduuri nu vor fi bucuroși să primească toate efectele benefice ale oxigenării hiperbarice. Așadar, pentru un efect wow, înainte de oxigenarea hiperbarică vom opta fie pentru tratamentul hydrafacial, fie pentru microdermabraziune.

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric este ideal pentru hidratarea și hrănirea în profunzime a tenului, ori de câte ori acesta are nevoie. Se face cu produse profesionale alese în funcție de tipul de ten și se simte ca o boare de vară, fiind un tratament extrem de plăcut și relaxant. Serul ales în funcție de nevoile tenului se pulverizează pe suprafața pielii cu ajutorul aerografului, fiind dus în straturile profunde ale pielii de jetul de oxigen purificat sub presiune. După absorbția completă a serului în piele urmează un masaj extrem de relaxant, cu rol de netezire și tonifiere. Rezultatele sunt imediate, vizibile și aspectul tenului continuă să se îmbunătățească pe parcursul zilelor următoare.

Elskin-Beauty-Clinic-hydrafacial-tratament-facial-cu-oxigen-hiperbaric4Efectele tratamentului facial cu oxigen hiperbaric? Tenul este intens hidratat, moale, strălucitor și protejat împotriva razelor nocive ale soarelui și intemperiilor de produsele aplicate la finalul tratamentului. Efectele se îmbunătățesc pe zi ce trece, până când obținem mult-doritul ten de bebeluș, cu piele fină, luminoasă și lipsită de imperfecțiuni.

Iar de la Elskin Beauty Clinic București nu pleci fără câteva sfaturi și secrete care pot fi aplicate ușor și acasă:

  • Apa termală are multe beneficii pentru ten și este recomandată înainte de folosirea cremei hidratante preferate. Este însă foarte important să tamponăm tenul cu un șervețel, pentru a șterge excesul, deoarece ea poate usca tenul.
  • Una dintre cele mai bune măști de față este cea pe bază de bicarbonat de sodiu.
  • Protecția solară are beneficii uluitoare pentru aspectul tenului. După terminarea tratamentului la salon este aplicat un produs de protecție, care împiedică atât foto-îmbătrânirea, dar protejează și împotriva factorilor externi.

Frumusețea tenului se obține și se menține atât cu ajutorul tratamentelor faciale precum cel hydrafacial și tratamentul facial cu oxigen hiperbaric. Dar avem nevoie și aplicarea lor cu drag și grijă pentru trupul și sufletul nostru. Recomandăm cu drag aceste două tratamente, tot așa cum recomandăm și Elskin București. Fără reclamă, din drag pentru ten și cu respect pentru un loc în care te răsfață oameni cu adevărat frumoși, trup și suflet, profesioniști cu drag și grijă pentru ten.

Elskin-Beauty-Clinic-hydrafacial-tratament-facial-cu-oxigen-hiperbaric

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *