Laboratoarele Dermatologice Bioderma își completează portofoliul de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii, în timpul expunerii la soare.

Întâlnirea cu soarele la piscină, la mare sau în drumeții pe culmile munților este plăcere pentru noi toți, însă ea poate dăuna pielii, dacă nu o îngrijim corespunzător. Expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocând arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea prematură sau chiar cancer cutanat.

Pentru vacanțe de neuitat, în deplină siguranță, Bioderma lansează Photoderm Spray SPF 30 200 ml, un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce asigură o fotoprotecție externă înaltă, grație asocierii de filtre solare, completată de protecția celulară biologică, oferită de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii împotriva stresului oxidativ și a șocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular și dezvoltarea cancerului de piele.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *