Toamna şi-a intrat în drepturi, iar zilele friguroase şi ploioase nu sunt departe! Totuşi, schimbările de la sezonul cald la cel rece înseamnă nu doar variaţii de temperatură sau o cantitate scăzută de lumină naturală solară, ci şi modificări ale bioritmului intern al organismului. Stările de somnolenţă prelungită asociate cu insomnii, slăbiciunea fizică, lipsă de energie, stările de melancolie sau tristeţe şi predispoziţia către răceli şi infecţii sunt printre primele semne ale dereglărilor fiziologice şi psihice cu care organismul se confruntă la început de toamnă. Aceste manifestări pot dura zile sau săptămâni întregi până când ritmul interior se ajustează la noile schimbări şi este în mod normal diagnosticat ca astenie de toamnă.

Astenia de toamnă este o problemă frecvent întâlnită în această perioadă şi se manifestă de regulă la toate categoriile de vârstă, de la copii până la cei mai în vârstă. Această are simptomatologii diferite în funcţie de organismul şi stilul de viaţă al fiecăruia, însă în general pentru a evita stările specifice acestei etape, este important să acordăm atenţie deosebită unei alimentaţii bogate în vitamine şi proteine, dar şi să respectăm un program regulat de somn”,explică specialistul Ropharma, Dr. Imunolog Tania Bejan.

Dincolo de ajutorul pe care natura ni-l oferă în combaterea asteniei de toamnă, este indicat să susţinem alimentaţia si cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale. În noul sezon, Farmaciile Ropharma au pregătit kit-ul de stimulare a imunităţii format din trei cutii Activit Imuno Forte, Septogal+Lactoferina, Activit C60, o cană sablată şi un pachet cu şerveţele umede.

Activit Imuno Forte este suplimentul natural Ropharma pe bază de colostru bovin şi lactoferină, destinat stimularii imunităţii şi prevenirii infecţiilor virale, Septogal+Lactoferina conţine complexul de vitamine B şi antioxidanţi cu rol în tratarea infecţiilor respiratorii, iar Activit C60 asigură doza optima de vitamina C şi antioxidanţi necesari organismului. Kit-ul de stimulare a imunităţii este disponibil în farmaciile Ropharma din toată ţara şi online, pe www.ropharma-healthcare.ro la preţul de 73,83 lei.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *