Ne-am provocat cititoarele să fie scriitori de mesaje bune cu aromă de toamnă pe Instagram pentru un concurs cu emoții și premii de toate felurile. Am promis să publicăm cele mai inspirate mesaje, în speranța de a invita oamenii de pretutindeni să scrie mai mult, mai bine și mai frumos, mai ales celor dragi.

Câștigătoarea premiului concursului este @ana_maria_stir, dar multe alte mesaje ne-au inspirat, așa că am decis să publicăm 10 dintre ele și să acordăm și un premiu al juriului:

@paulaliacob

Îl ador pe Nichita, dar emoția mea în toamna asta este amplificată de dorul pe care vi-l port vouă (Obor feels as far as London these days) și nu vreunui Zburător. Pup iubitor, cu dor.

@barnesco

Culorile frumoase ale toamnei și atmosfera asta plina de miros de scorțișoara (în capul meu cel puțin) și zilele ploioase ce au să vină sunt la fel de minunate ca suflețelele voastre.

@magdamatita

Vă doresc o toamnă minunată și plină de iubire, o toamnă caldă, liniștită și fericită! O toamnă în care să vă  bucurați de frunzele colorate, de ploi liniștite și vânt ce bate.

@andreea.lexuan

Sper ca în această toamnă ploaia să vă aducă liniștea din suflete, vântul să vă împingă spre visurile voastre, iar frunzele căzute să vă îndrume pașii spre succes, iubire și fericire. Iar așa cum frunzele uscate cad din copaci, așa vreau ca și voi să scăpați de griji, stres și nefericire.

@vasilica_badea

Dragile mele, vă doresc o toamnă minunată, așa cum sunteți și voi! Soarele călduros de toamnă să vă lumineze chipul și inimile și să nu uitați să zâmbiți, pentru ca știți voi vorba aia „Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu!” Vă pup și vă îmbrățisez cu mare drag!

@catrinaru.anamaria

Vă doresc o toamnă colorată plină cu iubire. Așa cum dispar frunzele din copaci, așa să dispară necazurile și tristețea din suflet. Vântul să fie vorbele frumoase ale persoanelor dragi care alungă greutățile. O toamnă frumoasă vă doresc.

@reya4u

Toamna este anotimpul în care îți odihnești sufletul! Așa că vă doresc tuturor o toamnă cât mai călduroasă și liniștită!

@marria.ioanna

Toamna asta sper să fie cea mai frumoasă creație a voastră, a iubirii pe care ați găsit-o și a fericirii ce are să vă urmeze o viață. Vă doresc o toamnă liniștită și plină de amintiri perfecte. O toamna plină de suflet, de inimă, de vibrații, de emoțiile trupului!

@ruscamelia9821

Dragile mele, am avut eu o discuție în privat cu această toamnă și am rugat-o să vă mângâie fețele cu raze de soare, să vă făurească cel mai frumos covor din frunze, de ale cărui culori să fiți încântate. Am mai rugat-o să vă ofere liniște și voie bună, plăcerea de a vă bucura de fiecare clipă a vieții și un trup și o minte sănătoasă. La cum își trimite în fiecare zi soarele să încălzească pământul… am privit lucrul acesta ca pe o confirmare a dorințelor mele.

@mihaela_1986_13

Îți doresc o toamnă frumoasă precum ai tu sufletul!

Să scriem cu toții mai bine și mai frumos celor dragi, inspirați de mesajele de mai sus.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *