From Mona with Gloss, unul dintre cele mai cunoscute bloguri de beauty din România a aniversat 5 ani de activitate. Am sărbătorit împreună cu Mona, atât printr-un party superb, care a inclus o serie de surprize (cornere organizate special pentru invitate, tombole și cadouri), dar și printr-un afterparty pe măsură: o seară de vis la restaurantul La Bordei. Aici am urmărit o piesă de teatru amuzantă, tristă, pe alocuri, și plină de gânduri despre… toți bărbații mei. Mâncarea dacică și vinul bun au desăvârșit decorul.

FMWG party

Mona Croitoru, beauty&fashion blogger, a fost o gazdă minunată și, împreună cu cititoarele ei, am discutat despre frumusețe, modă, bucurii și dezamăgiri, într-un decor care a ajutat conversația spumoasă.

FMWG fun

Ambele petreceri au fost speciale, pline de surprize!

Sponsori și parteneri: The Body Shop, Yves Rocher,Secom, L’Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *