Visa a marcat ieri redeschiderea oficială a skatepark-ului și a celor trei terenuri de streetball din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), oferind pasionaților o nouă platformă de exprimare și un loc dedicat practicării activităților sportive preferate. Reamenajarea spațiilor face parte dintr-o inițiativă mai amplă Visa pe plan local, intitulată #PrezentLaSport, menită să încurajeze tinerii să integreze mișcarea în rutina de zi cu zi.

Despre redeschiderea skatepark-ului

La eveniment au participat personalități din lumea sportului românesc, precum și susținători ai campaniei, iubitori de skateboarding și baschet. Aris și Alexia Eram, ambasadorii inițiativei #PrezentLaSport din această vară, au încurajat tinerii să spună în continuare #PrezentLaSport.
„#PrezentLaSport nu este doar despre un spațiu modernizat. Este o nouă oportunitate ca tinerii să se bucure de sportul preferat, să găsească inspirație și să își descopere potențialul, creând în același timp experiențe memorabile care să continue în afara terenului de joacă”, a declarat Aura Toma, Head of Marketing pentru România, Bulgaria, Slovenia și Croația în cadrul Visa. „Ne bucurăm să vedem cum această inițiativă capătă contur și devine o platformă prin care tinerii din România nu doar fac mișcare, ci își cultivă pasiunea pentru sportul care li se potrivește cu adevărat”.

Un eveniment special, cu momente speciale

Printre momentele evenimentului de redeschidere s-au numărat și meciuri demonstrative de baschet și sesiuni captivante pe noile rampe de skateboard. Printre cei care au acceptat provocarea de a spune #PrezentLaSport s-au numărat Ana-Maria Brânză, campioană olimpică, mondială și europeană la scrimă, Virgil Stănescu, fostul căpitan al echipei naționale de baschet, şi Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naționale de fotbal, care s-au alăturat pe terenul de baschet să își exerseze mișcările și să își împărtășească pasiunea pentru sport. Marius Cristian Diatcu, unul dintre cei mai cunoscuți rideri de skateboarding locali, împreună cu școala „Învață din Mers” și alți pasionați de sport au testat noile piste și terenuri într-o atmosferă completată de muzica pe vinil, ducând energia la cote maxime.

Despre campania #PrezentLaSport

Campania #PrezentLaSport, lansată de Visa cu ocazia Jocurilor Olimpice și Paralimpice Paris 2024, continuă să inspire tinerii să adopte un stil de viață sănătos, promovând beneficiile sportului și ale mișcării zilnice. Aris și Alexia Eram au susținut demersul dezvăluind activitățile lor sportive preferate în luna iulie, când și-au încurajat comunitatea online să facă mișcare și să câștige premii, contribuind cu fiecare postare la finalizarea parcului.

Proiectul de renovare a implicat reconstrucția și reabilitarea celor patru rampe de skateboard și reamenajarea terenurilor de streetball profesional, acoperind o suprafață de 550 mp. Aceste spații moderne și dinamice vor putea găzdui zilnic zeci de jucători și echipe la cele trei panouri, fiind pregătite pentru organizarea competițiilor de streetbasket. În total, Visa a investit peste 150.000 de euro în inițiativa care oferă tinerilor din capitală șansa de a spune pe viitor #PrezentLaSport.

Citeşte şi: O delegaţie…

Citeşte şi: De ce ar trebui…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *