Primele mele amintiri din luna martie au legătură cu bunicul şi cu noua lui maşină. Bunicului meu îi plăcea să cumpere irezistibile cadouri, mai ales pentru doamne şi mai ales în luna martie. Aşa se face că adesea mă lua cu el în maşină, la început de martie, în căutare de cadouri. Maşina era roşie, iar bunicul fredona ceva despre un anume vitezoman Gică, despre o anume maşină mică, şi ea „roşie ca focul”. Cadourile, mai puţin florile, erau şi ele roşii. Aşa se face că, ori de câte ori aleg noi piese vestimentare ideale în luna martie, şi ele sunt tot roşii.

Datorită bunicului şi pasiunii lui de a face cadouri doamnelor, am învăţat ce înseamnă puterea lui roşu. Am învăţat că porţi roşu „să-ţi surâdă norocul”, cum zice desueta melodie. Am învăţat că porţi roşu nu ca să atragi atenţia, ci ca să trăieşti viaţa din plin, cu zâmbete aruncate în eter. Am învăţat că porţi roşu nu doar ca să sărbătoreşti iubirea pentru celălalt, dar şi pentru a celebra iubirea pentru tine. Căci da, este frumos şi sănătos să ne iubim pe noi înşine, tot aşa cum este frumos şi sănătos să ne facem cadouri. Mai ales dacă acestea sunt piese vestimentare ideale în luna martie!

Bluză KARL LAGERFELD

Chiar dacă varianta neagră este acum disponibilă la reducere, pe www.modivo.ro, mie tot aceasta îmi place mai mult. E vorba despre bluza Ikonik All-Over Monogram de la KARL LAGERFELD. „Roşie ca focul”, cu o croială relaxată şi dintr-un material corect, 90% bumbac, ea poate constitui o piesă statement chiar şi peste câţiva ani.

Tenişi CONVERSE

Oricine mi-ar fi zis cu ani în urmă că voi alege tenişi din pânză în locul pantofilor stiletto ar fi primit cadou un zâmbet strâmb şi o replică de pomină. Însă adevărul e că mă simt mult mai bine în tenişi, iubesc Converse, iar această ediţie specială chiar mă face să zâmbesc. Unde mai pui că sunt doar 389 lei!

Fustă Renee D

Renata Stan este unul dintre designerii mei preferaţi, dacă nu chiar designerul meu preferat din România. Asta pentru că piesele vestimentare create de Renata au o simplitate şi o eleganţă greu de egalat. Nu face excepţie nici fusta Eternal White, creată din bumbac şi in, cu o croială ideală şi buzunare funcţionale. Probabil cea mai frumoasă dintre cele 6 piese vestimentare ideale în luna martie!

Geantă LOVE MOSCHINO

Întotdeauna mi-au plăcut accesoriile de la Moschino! Ele reuşesc să îmbine eleganţa specifică pieselor Made in Italy cu amuzamentul clipelor de joacă din copilărie. Aşa este şi în cazul acestei piese superbe, care poate înveseli cu uşurinţă orice ţinută de primăvară.

Etui pentru carduri Liu Jo

De multe ori, atunci când alegem accesoriile vestimentare de primăvară sau acele piese vestimentare ideale în luna martie, uităm de obiectele mici. Nu doar că ele pot face diferenţa între o ţinută superbă şi una nefinisată, dar pot constitui şi un mărţişor elegant pentru o prietenă bună.

Rucsac Ralph Lauren

În general, nu-mi plac rucsacurile purtate pe post de geantă nicicum, niciunde. Cu toate acestea, recunosc că mi-am schimbat gândul atunci când am văzut rucsacul Winny de la Ralph Lauren. Are o culoare atât de frumoasă şi este un model atât de elegant încât sunt sigură că oricine îl adoră, de la pitic, la bunic. Mai ales dacă e purtat de o femeie frumoasă, primăvara.

Multe dintre piesele vestimentare prezentate în cadrul acestui articol pot fi găsite uşor pe www.modivo.ro şi www.renee-design.com. Cu toate astea, articolul nostru nu este un material promoţional şi NU a fost realizat în parteneriat cu aceste branduri, ci prezintă părerea autoarei.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *