Ritualul zilnic de îngrijire este unic şi important pentru fiecare dintre noi. Cu toate astea, e bine să ştii că sezonul rece impune noi probleme pentru pielea, părul şi machiajul nostru. De aceea, ar trebui să acorzi un plus de atenţie schimbărilor de anotimp şi de vreme, şi să îţi modifici obiceiurile în funcţie de aceste aspecte. Revista Flawless îţi sare în ajutor şi îţi propune 5 produse cosmetice care te pot ajuta să-ţi schimbi rutina de îngrijire toamna asta:

O nouă cremă de noapte cu ingrediente de top

Odată cu venirea sezonului rece, pielea noastră devine mai expusă intemperiilor, fluctuaţiilor de temperatură şi altor factori de mediu. De aceea, utilizarea cremelor hidratante şi hrănitoare este extrem de importantă, iar asta include crema de noapte. Printre cele 5 produse cosmetice care te pot ajuta să-ţi schimbi rutina de îngrijire se numără, aşadar, Crema de noapte DERMA COLLAGEN Night Source de la MÁDARA.

Formula acesteia include peptide naturale derivate prin biotehnologie, fitosteroli, microalge și acid hialuronic. Practic, vorbim despre o cremă de noapte regenerantă care activează ciclurile de reînnoire celulară care se petrec pe parcursul nopții, contribuind la stimularea sintezei de colagen. Crema de noapte DERMA COLLAGEN Night Source de la MÁDARA este disponibilă AICI.

Un nou parfum cu lavandă şi vanilie

Unul dintre primele lucruri pe care le schimbăm, invariabil, toamna este parfumul. Dacă vara pretinde arome uşoare, marine sau citrice, sezonul rece înseamnă o nevoie crescută de confort, de cald şi de bine. De aceea, am decis să includem printre cele 5 produse cosmetice care te pot ajuta să-ţi schimbi rutina de îngrijire şi parfumul Feve de la Tweens, una dintre rarele clone de parfumuri mai celebre care reuşesc să impresioneze prin calitate şi performanţă la preţ mic.

Feve de la Tweens este o clonă a celebrului Fève Délicieuse de la Dior şi are note similare cu originalul. La vârf, găsim lavandă, mentă şi bergamotă, toate ingrediente care ar putea duce cu gândul la parfumeria masculină, dar care echilibrează perfect notele de mijloc de vişine, iasomie şi frezie. Notele de bază sunt dulci şi savuroase: tonka, vanilie, cacao, caramel, praline, benzoină, lapte, santal şi cedru. Parfumul este disponibil la un preţ accesibil AICI.

Un nou magazin: primul concept store The Body Shop

The Body Shop este, cu siguranţă, unul dintre cele mai iubite branduri de skincare, haircare şi produse de baie şi de corp. Multe dintre produsele care poartă această etichetă conţin ingrediente naturale, au texturi hidratante şi sunt demne să facă parte dintre cele 5 produse cosmetice care te pot ajuta să-ţi schimbi rutina de îngrijire. Având în vedere că luna trecută a avut loc deschiderea oficială a primului concept store The Body Shop din România, în AFI Cotroceni București, preferăm însă să lăsăm alegerea produselor la tine.

Acesta poate fi un motiv excelent pentru a vizita noul concept store, care a fost conceput pentru comunitatea locală, fiind gândit pentru a transmite problemele și poveștile ce sunt importante aici. Mai mult de atât, experiența oferită de magazin promite să fie una complet unică. Pe lângă caracterul circular pe care îl are întreg concept store-ul – cu piese de mobilier, fațadă și blaturi realizate din materiale reciclabile -, acesta are o varietate de zone ce caută să răsfețe și să relaxeze fiecare client.

Un nou unt de corp hrănitor

Nu doar tenul are nevoie de un plus de îngrijire în sezonul rece, ci şi pielea corpului. De aceea, acum este momentul perfect să înlocuieşti loţiunea de corp cu textură uşoară cu un produs cu textură mai densă şi cu ingrediente hidratante. Dintre cele 5 produse cosmetice care te pot ajuta să-ţi schimbi rutina de îngrijire face parte, deci, MELTING Unt de corp hrănitor de la SENDO, un produs cu o formulă super-concentrată cu conținut redus de apă.

La fel ca întreaga gamă din care face parte, acest unt de corp hrănitor este un produs zero waste. Mai mult, toate produsele din gama MELTING au dexturi dense, semi-solide şi conţin ingrediente de origine naturală, biotehnologie și prebiotice. În plus, vorbim despre formule vegane, concentrate, perfecte și pentru călătorii. MELTING Unt de corp hrănitor de la SENDO este disponibil AICI.

Produse ideale pentru a încerca rutina suedeză to-go

Chiar dacă, în general, atunci când vorbim despre produse cosmetice ne referim mai degrabă la creme, loţiuni şi parfumuri, trebuie să recunoaştem că avantajele tehnologiei sunt importante şi în beauty. De aceea, gadgeturi fac parte integrantă din domeniul înfrumuseţării anul acesta. FOREO, unul dintre cele mai importante branduri de beauty-tech din lume, este recunoscut pentru redefinirea experienţelor de frumuseţe. Printre inovaţiile recente se numără şi propunerea FOREO de a urma rutina suedeza to-go, ideală pentru călătorii planificate sau aventuri neaşteptate.

FOREO te invită să descoperi cum 4 mini-dispozitive te pot ajuta să te bucuri de un ten strălucitor în orice loc şi la orice oră, urmând rutina suedeza to-go. Acest gadgeturi care încap în orice geantă sau rucsac te pot ajuta să renunţi la compromisurile în îngrijirea pielii. Mai multe despre rutina suedeza to-go şi despre cele 4 propuneri de la FOREO, AICI.

Citeşte şi: Un plus…

Citeşte şi: Epilarea…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *