Luna februarie este adesea asociată cu dragostea, pentru că acum sărbătorim și Valentine’s day și tradiționalul Dragobete. Iar dacă ideea de a-ți pune busuioc sub pernă îți surâde la fel de puțin ca darurile din pluș roz, află că poți să sărbătorești iubirea și tandrețea și altfel. Noi îți propunem trei spectacole de la Teatrul Excelsior, pe care poți să le vezi și tu în luna februarie.

Photo: Vlad Catana

Arlecchino și pierdutele iubiri

Când și unde: 9 februarie, ora 19:00, Sala „Ion Lucian”, Teatrul Excelsior

Doi tineri se iubesc în secret și pentru a se sustrage împotrivirii părinților lor decid să apeleze la o licoare cu efecte speciale. Sună „shakespearian” acest început, dar când pe scenă apar cele mai savuroase personaje din Commedia dell’Arte – în frunte cu Arlecchino, descurcărețul încurcă-tot – comedia devine… infinită!

Spectacolul Arlecchino și pierdutele iubiri este creat după o canava de Commedia dell’Arte, scenariul și regia Enrico Bonavera.

cu: Aida Avieriței, Loredana Cosovanu, Oana Predescu, Radu Micu, Mircea Alexandru Băluță, Ovidiu Ușvat, Dan Clucinschi, Ion Bechet, Ana Udroiu, Mihai Mitrea, Raluca Botez.

Foto: Vlad Catana

Durata spectacolului: 1h 35 min | 12+

Detalii: https://www.bilet.ro/evenimente?cautare=excelsior

Missouri Sky

Când și unde: 14 februarie, ora 19:00, Sala Studio și 15 februarie, ora 20:00, Sala Studio – Teatrul Excelsior

„Cei doi protagoniști reușesc să construiască treptat un univers comun, idealist, utopic chiar, în care literatura devine un mecanism de apărare, un refugiu în fața realității și grijilor cotidiene (…). Un spectacol care îmbină realul cu fantasticul, realismul psihologic cu suprarealismul – totul în jurul unei tematici atât de actuale și mediat dezbătute – Educația,” arată Silvia Roman.

Missouri Sky este piesa câștigătoare a Concursului de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA, ediția 2017.

Piesa este scrisă de de Victor Morozov, regia Silvia Roman

cu: Andreea Hristu, Dan Pughineanu.

Durata spectacolului: 1h |12+

Detalii: https://www.bilet.ro/evenimente?cautare=excelsior

Cenușăreasa

Când și unde: ÎN PREMIERĂ, pe 16 februarie, de la ora 11.00 și de la ora 19:00, Sala „Ion Lucian”, la Teatrul Excelsior

„Musicalul Cenușăreasa – o poveste despre bine și rău, frumos și urât. O combinație îndrăzneață între clasic și modern. O poveste în care forța iubirii răzbate orice obstacole. Situațiilecomice, dar și sensibile în același timp, dau savoare unui musical autentic. Un spectacol gândit și realizat pentru întreaga familie,” spune Eduard Petru Jighirgiu.

Adaptarea, regia și muzica originală îi aparțin lui Eduard Petru Jighirgiu; coregrafia: Edi Stancu

cu: Alexandra Giurcă, Mihaela Coveșeanu, Oana Predescu, Andreea Hristu / CameliaPintilie, Alex Călin, Doru Bem, Radu Micu, Ana Udroiu, Dan Clucinschi, Mihai Mitrea, Radu Mitrea, Cosmina Dobrotă, Ion Bechet.

Durata spectacolului: 1h 10 min | 5+

Detalii: https://www.bilet.ro/evenimente?cautare=excelsior

Sărbătorește și dragostea și tandrețea cu trei spectacole superbe la Teatrul Excelsior!

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *