Valentine’s Day este, probabil, singura dată care ne permite şi ne încurajează să fim un pic frivoli, un pic cheltuitori şi mari amatori de roz. Chiar dacă gusturile noastre diferă de pufoşeniile colorate disponibile la tot pasul, aceasta este o ocazie bună să ieşim din cochilie şi să cumpărăm altfel de cadouri. Pentru că există un moment pentru toate, chiar şi pentru obiecte roz cu inimioare, noi vă propunem o listă cu 3 idei de cadouri de Valentine’s Day. Am avut grijă să le alegem de la Victoria’s Secret, pentru a adăuga rozului un plus de eleganţă.

Parfumul Tease Sugar Fleur

Conform producătorului, Tease Sugar Fleur de la Victoria’s Secret “întruchipează într-un mod jucăuş emoţiile resimţite de Valentine’s Day”. Parfumul debutează cu note proaspete de măr, amintind de creaţiile fresh din anii ‘90. La mijloc cuprinde o serie de note moderne, aşa cum sunt accentele subtile de gumă de mestecat, caramel şi iasomie. În bază găsim ambră şi lemn de santal, pentru un plus de originalitate.

Parfum Tease Sugar Fleur, 100 ml, 420 lei

Lenjerie intimă delicată

Dacă îți dorești să impresionezi cu adevărat persoana iubită sau dacă pur şi simplu vrei să-ţi faci un cadou altfel, Victoria’s Secret are şi alte veşti bune în materie de idei de cadouri de Valentine’s Day. Brandul propune o completare superbă cadoului de mai sus. Pe lângă parfum, Victoria’s Secret a lansat și o colecție de lenjerie intimă dedicată zilei de 14 februarie.

Sutien delicat cu broderie, 370 lei

Pijamale comode şi amuzante

Pe lângă dantela delicată, bretelele strălucitoare și articolele senzuale inspirate de colecțiile Very Sexy și Dream Angels, noua colecţie de la Victoria’s Secret cuprinde şi o serie de idei de cadouri de Valentine’s Day care inspiră frumuseţe şi confort. Printre acestea se numără şi pijamale comode din modal, cu imprimeu cu buline pe fond roz.

Pijamale comode, 390 lei

Dacă vrei să afli mai multe despre parfumul Tease Sugar Fleur și despre celelalte variante de cadouri, poţi vizita magazinele Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și Afi Cotroceni sau poţi descoperi produsele online pe www.victoriassecret.ro.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *