Mărturisesc cu uşurinţă că am ceva snobism în vene, oricât de puţin, astfel că dincolo de toate regulile scrise şi nescrise ale modestiei îmi fug din când în când ochii către lansări de noi produse ori către produse care există de ceva vreme pe piaţă (dar care abia de curând au devenit în vogă). Chiar eu aş putea spune “ce ţi-e şi cu trendurile astea, chiar ne determină să scoatem bani din buzunar”. În acelaşi registru se încadrează şi covorul PVC Tarkett, care în termeni comuni este linouleum Tarkett. De ce vorbesc de snobism şi de trenduri în acelaşi paragraf în care scriu despre linoleum? Atunci când vei afla preţurile şi caracteristicile vei înţelege de ce acest linoleum Tarkett este o soluţie pentru atât de mulţi oameni de afaceri.

Pe bună dreptate şi eu aş fi avut poate aceeaşi reacţie. De fapt chiar am avut. Până nu demult am trecut prin aceeaşi etapă (cu o sprânceană ridicată) atunci când am auzit de acest tip de produs. Credeam cu vehemenţă că linoleumul a fost părăsit complet în favoarea gresiei, parchetului şi a altor tipuri de îmbrăcăminte pentru pardoseală. Am dat un singur click pe un link apărut în feed şi am înţeles deja pe jumătate de ce acest covor PVC este în vogă. Preţul. Cred că n-am văzut parchet în niciun mare magazin cu materiale de construcţii care să coste atât per metru pătrat :)). Damn! Peste 100 de lei/metru pătrat, cam atât costă acest linoleum Tarkett.

Cine îl foloseşte? Şi unde? Mi-am pus singură aceste întrebări imediat după ce am văzut preţul. Ok, ţi-l permiţi, dar de ce ai vrea linoleum? Pentru că acest covor PVC e mult mai mult decât ştim noi că înseamnă. Faptul că este realizat din materiale naturale îl face să fie perfect pentru persoanele care suferă de diferite afecţiuni, aşa cum este şi cazul alergiilor, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care cel mai adesea întâlnim acest produs în clinicile particulare. În al doilea rând este un aliat al mediului, fiind biodegradabil, majoritatea modelelor produse de Tarkett fiind realizate în procent de 100% din materiale naturale. Are inclusiv avantajul de a fi durabil, fiind opţiunea perfectă pentru spaţiile cu trafic intens – clinici particulare, magazine, săli de sport (există un covor PVC etergen special conceput pentru astfel de spaţii), birouri & more.

În România, unul dintre furnizorii acestor covoare PVC Tarkett din materiale naturale sunt cei de la eMenAtWork.ro. Also, data viitoare când mergi la dentist sau la epilat într-o clinică particulară de fiţe, sub tocurile tale pot fi mai mulţi bani decât ai fi crezut până atunci, adică mai mult de 100 de lei/metru pătrat 😉 .

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *