În ciuda faptului că ne văităm mereu că nu sunt bani şi facem mereu comparaţie cu perioada dinainte de 1989, perioadă în care “toată lumea avea bani, nimic nu ne lipsea”, ne permitem totuşi o grămadă de vacanţe în ţări în care în urmă cu vreo 25 de ani n-am fi visat că vom ajunge. Este oarecum un paradox. Personal nu am prins perioada comunistă, dar mi se pare că în prezent trăim destul de bine. Cu tot cu chirii şi întreţineri ale căror costuri au suferit o grămadă de modificări (în defavoarea noastră), ne permitem o grămadă de chestii pe care părinţii şi bunicii noştri nu şi le permiteau. Iar aici se încadrează cu brio vacanţele. Fie că e vorba de destinaţii exotice sau nu, ne răsfăţăm anual cu cel puţin o vacanţă. Una dintre cele mai râvnite locaţii de vacanţă rămâne Turcia. În acest sens, se găsesc o grămadă de oferte vacanţă Turcia la Genius Travel. Indiferent că este vorba de vacanţe petrecute pe litoral sau de destinaţii mai puţin celebre, românii sunt destul de mulţumiţi de Turcia ca destinaţie de vacanţă.

Pentru anul acesta au fost vândute deja foarte multe bilete pentru Turcia. Unii dintre conaţionalii noştri stau la plajă în timp ce eu scriu acest material, dar şi în timp ce voi îl citiţi. Şi se întorc relaxaţi de acolo, pregătiţi să revină la muncă, având mintea la fel de limpede ca apele piscinelor luxoase din Turcia, iar forţele la fel de proaspete ca valurile mărilor către care frumoasa ţară are deschidere (Marea Neagră, Marea Marmară şi Marea Egee). Aici puteţi găsi şi voi foarte multe oferte de vacanţă pentru Turcia, dar şi pentru alte destinaţii la fel de frumoase.

Parcă deja mă văd mergând cu picioarele goale pe nisipul fin, apoi bronzându-mă frumos şi, spre seară, plimbându-mă prin magazinele cu produse care mai de care mai tentante. Mi-am făcut obiceiul de a-mi cumpăra ceva din fiecare vacanţă. Chestii utile adică, pe care să le pot folosi sau să le pot purta, chestii care să-mi aducă de fiecare dată aminte de clipele frumoase petrecute departe de casă, într-un concediu bine meritat. De aceea de peste tot pe unde mă duc mă întorc cu eşarfe, sandale, cosmetice şi dulciuri. Acum vreo 3 ani m-am întors acasă chiar cu 4 sticle de vin, dintre care 3 le-am oferit prietenilor. Asta numesc eu cadouri frumoase din vacanţă, chestii utile. Să vedem ce o să cumpăr anul acesta din Turcia… 😀

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *