În cadrul campaniei dedicate dansului, “Îndrăzneşte să te simţi bine”, Activia şi Shakira vor să te ajute să îţi descoperi personalitatea de dansatoare pentru a înţelege mai bine de ce te mişti într-un anume fel când te simţi bine. De  aceea, superstarul columbian şi Activia te provoacă la un scurt concurs, de tip chestionar, pe tema „Tu cum dansezi când te simţi bine?”, care te va ajuta să afli ce spun mişcările tale despre tine http://www.activia.ro/quiz.

Chestionarul şi cele 4 personalităţi distincte de dansatori au fost realizate de doctorul Nick Southgate, expert în psihologia comportamentală, pe baza câtorva criterii simple: dacă eşti introvertă sau extrovertă, dacă îţi place să îţi exprimi emoţiile în public sau dacă ai tendinţa să împărtaşeşti opinii şi sentimente cu cei din jurul tău.

ConcursulTu cum dansezi când te simţi bine?”-  se desfăşoară în perioada 5 mai – 5 iulie 2014 pe site-ul http://www.activia.ro/quiz. La sfârşitul campaniei, dintre cei care vor completa chestionarul online vor fi extraşi, prin tragere la sorţi, 10 câştigători care vor primi  iaurturi Activia pentru o lună de zile, pentru a se bucura de o stare de bine cât mai mult timp.

Activia_Natur_140g

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *