O bună prietenă de-a mea va merge în curând într-un trip tocmai în Regatul Spaniei. În frumoasa Barcelona, capitala regiunii Catalonia. Este cel mai mare oraş al regatului, după Madrid, având peste 1,5 milioane de locuitori. M-a îndemnat să mă uit şi eu la bilete de avion Barcelona Spania. Chiar dacă următoarele 4 luni sunt extrem de aglomerate pentru mine, mi-a spus că nu-i exclus să facă încă o vacanţă acolo, mai ales că cea mai bună prietenă a ei locuieşte de ceva vreme în însorita Spanie. Pentru că ne ştim de ani buni şi facem echipă bună, i-am urmat îndemnul şi am verificat preţul biletelor de avion pe Aerolines.

M-a cam corupt, ce-i drept, astfel că mă gândesc cu poftă la bucătăria spaniolă, fiind una dintre cele mai diversificate bucătării europene, conform enciclopediei online wikipedia. Mă gândesc la plimbări prin zona Les Rambles, extenuant de frumoase şi bogate din punct de vedere al culturii, bulevardele fiind pline de viaţă până la ore târzii ale nopţii. Totodată, am auzit că cel mai mare acvariu din zona mediterană se află într-un port al Barcelonei. Aş vrea să bifez şi chestia asta, printre multe altele.

Spania este cunoscută şi pentru segmentul de fashion, astfel că atât Milano cât şi Barcelona, fiind cele mai mari oraşe ale Regatului Spaniei, abundă de magazine. De la buticuri cu creaţii ale designerilor mici, locali şi nepopulari încă, până la magazine de vis ale marilor case de modă, Spania chiar are multe de oferit în privinţa asta. Mi-ar plăcea, totuşi, ceva specific zonei, precum o rochiţă albă din in, cu imprimeu tradiţional spaniol, dar şi o pereche de sandale stylish. Am mania asta de a cumpăra sandale din fiecare vacanţă peste hotare. Nu mă vait, oricum 😀

Biletele de avion către Spania sunt ok, spre deosebire de alte destinaţii. De exemplu atunci când am vizitat Manchester-ul şi nu exista zbor direct, faptul că a trebuit să fac escală s-a simţit şi la bani. De aceea încerc să-mi planific vacanţele mai inteligent, alegând doar zboruri directe către oraşe extrem de celebre şi care, totodată, au foarte multe de oferit. Ca de exemplu acum, când am căutat pe google bilete de avion Barcelona şi am ajuns în pagina celor de la Aerolines.

Mi-ar plăcea, totodată, să vizitez şi stadionul echipei de fotbal FC Barcelona. Chiar dacă o să vreau să stau şi vreo 2 ore la plajă, să vin acasă cu un bronz frumos şi sănătos, demn de o ţară în care soarele e generos pe tot parcursul anului.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *