Berbec
Femeia Berbec este seducătoare şi îndrăzneaţă. Ea face parte din categoria zodiilor de foc. Din acest motiv parfumurile ei preferate sunt pretenţioase şi cuceritoare.
Recomandare: Dare by Guess

Taur
Reprezentantele acestei zodii sunt senzuale. Deşi aparent nevinovate, ele ascund secrete picante. Parfumurile potrivite acestei zodii sunt misterioase şi, totodată, jucăuşe.
Recomandare: Amor Amor by Cacharel

Gemeni
Femeile acestei zodii sunt raţionale şi ştiu să îşi croiască drumul în viaţă. Ele au nevoie de parfumuri puternice care să le reflecte personalitatea, chiar dacă au şi o latură ascunsă, fiind considerate cele mai duale persoane din zodiac.
Recomandare: The One by Dolce&Gabbana

apa-de-parfum-dolce-gabbana-the-one-50-ml-pentru-femei_355_2

Rac
Femeia Rac este familistă şi retrasă. Dar nu din timiditate, ci pentru că îi displace agitaţia. Se spune despre ea că este soţia şi mama ideală. Ea are nevoie de parfumuri uşoare, suave, delicate.
Recomandare: Light Blue by Dolce&Gabbana

Leu
Cea mai încrezătoare femeie din zodiac! O fire activă şi o amantă desăvârşită, ei i se potrivesc cel mai bine parfumurile seducătoare, florale şi… cât mai scumpe.
Recomandare: No. 19 by Chanel

Fecioară
Perfecţionistă şi încăpăţânată, femeia Fecioară are o încărcătură erotică aparte. Puternică din fire, ea te va lăsa să o descoperi doar dacă dovedeşti că eşti suficient de bun. O definesc parfumurile calde dar puternice, cu arome îmbietoare, care să te facă să-ţi fie greu să nu o remarci.
Recomandare: J’Adore by Christian Dior

Balanţă
Puternică, dar impulsivă, femeia din zodia Balanţă tânjeşte după agitaţie şi o interesează părerile celor din jur. Este, în felul ei, una dintre cele mai periculoase femei ale zodiacului. I se potrivesc parfumurile fresh şi pline de viaţă.
Recomandare: Rush by Gucci

Scorpion
Femeia din zodia Scorpion nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Îi place mult să muncească, să îşi clădească imperiul cu propriile mâini. Inteligentă şi sigură pe sine, ea are nevoie de parfumuri smart.
Recomandare: Body Gold by Burberry

Burberry-Body-Rose-Gold-perfume-review

Săgetător
Femeia Săgetător are un apetit informaţional extrem de mare. Este seducătoare şi are acel ceva care îţi scapă printre degete. Cu toate astea, e foarte greu de cucerit. Pentru ea calitatea contează, de aceea brandurile de lux i se potrivesc cel mai bine.
Recomandare: Vanitas by Versace

Capricorn
Curioasă şi încăpăţânată, femeia Capricorn iubeşte relaxarea, dar îi place totodată să o admire lumea. Călătoriile au fost inventate pentru ea. Iubeşte să descopere lumea, dar într-un mod cât mai confortabil, astfel că nu va pleca niciodată prea departe singură sau în compania persoanelor nepotrivite.
Recomandare: Karl Lagerfeld for Her by Karl Lagerfeld

Vărsător
Spirit liber, nonconformist şi uneori greu de înţeles. Femeia Vărsător este prietenoasă, dar lasă foarte puţini oameni să se apropie mult de ea. Are o latură cuminte, alta explozivă, motiv pentru care parfumul perfect pentru ea trebuie să fie… un mix bun.
Recomandare: Ange ou Demon Le Secret by Givenchy

Peşti
Misterioasă şi posesoarea unor ochi care spun poveşti, femeia din zodia Peşti nu e o fire comunicativă, deşi are idei destul de multe. Se spune despre ea că este cea mai romantică din tot zodiacul, motiv pentru care are nevoie de un parfum pe măsură.
Recomandare: Signorina by Salvatore Ferragamo

apa-de-parfum-signorina-100-ml-pentru-femei_355_1

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *