E bun şi Facebook-ul la ceva. E bun internetul în general, cu toate paginile unde putem citi informaţii despre destinaţii de vacanţă şi unde putem vedea fotografii cu locurile respective. Nu mai e ca pe vremuri, când plecam ca şi cum am fi legaţi la ochi. Nu ştiam uneori nici drumul, oprind din când în când să întrebăm încotro să mergem. Dar, vorba aia, pe vremuri nici nu ne permiteam ce ne permitem acum. Grecia, Spania, Austria, Malta, Turcia, Thailanda… Crezi că ştia cineva acum 25 de ani că vom ajunge în toate locurile astea plus multe altele? Vise, vise… Acum ne uităm la oferte sejur Thassos Grecia de parcă ne pregătim să plecăm de la Bucureşti până la Constanţa. Banul nu mai are aceeaşi valoare ca înainte, dar nici graniţele nu mai sunt ce-au fost cândva.

Suntem liberi să plecăm oriunde şi oricând. Şi ne permitem să plecăm. Afirmaţie care acum câţiva ani nu era valabilă, sau cel puţin nu pentru mulţi dintre noi. Pentru vacanţele de anul acesta, Thassos Grecia rămâne una dintre cele mai dorite destinaţii. Şi nu e de mirare, având în vedere apa atât de limpede şi de curată, de un albastru care te cucereşte, nisipul fin, plajele curate, bronzul de invidiat cu care ne întoarcem acasă :D, dar şi preţurile foarte bune atunci când aducem în discuţie cazarea şi mâncarea.

Luna aceasta îmi propusesem să mă concentrez exclusiv pe muncă, să nu mă las distrasă de nimic, să lucrez suplimentar şi să fac cât mai mulţi bani pentru vacanţele de vară (care, vorba aia, săptămâna viitoare deja îşi intră în drepturi, cel puţin din punct de vedere calendaristic). Dar socoteala mea a fost spulberată de fotografiile din Grecia pe care le-am văzut pe facebook câteva zile la rând. Ţara asta, deşi are probleme economice, are ceva al ei care te cucereşte. Thassos Grecia, dar şi alte destinaţii din ţara aceasta, sunt tărâmul de poveste pe care chiar ni-l permitem să-l vizităm. Eu n-am avut niciodată o situaţie materială de vis, dar Grecia este totuşi o destinaţie pe care mi-o permit. Şi e o destinaţie de vis, ori de câte ori ajungi acolo. Noi deja suntem cu ochii pe oferte sejur Thassos. Las mai jos câteva fotografii superbe din Grecia, ca să vă distrag şi vouă atenţia, să nu fiu eu singura care nu mai are răbdare să ajungă acolo.

Grecia 01 Grecia 02 Grecia 03

Grecia 04 Grecia 05 Grecia 06

Grecia 07 Grecia 08 Grecia 09

Grecia 10 Grecia 11 Grecia 12

Grecia 13 Grecia 14 Grecia 15

Toate fotografiile din acest articol au fost realizate de Iulia Bîibîţă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *