Produsele Isomar conţin apă de mare din zona Cinque Terre, Liguria – Italia, izotonică, fiziologică, sterilă , cu proprietăţi benefice în igiena cotidiană.

Gama Isomar cuprinde următoarele produse:

  • Isomar soluţie unidoze x 24 fiole, pentru nas şi ochi, bebeluşi, copii, adulţi
  • Isomar Spray cu dublu aplicator pentru nas şi urechi – produs unic
  • Isomar Spray fără gaz pentru urechi – igiena specială bebeluşi, copii, adulţi
  • Isomar unidoze – conţine apă de mare izotonică, sterilă
  • Isomar Blu Bio – pastă de dinţi marină cu apă de mare, calciu şi fluor natural
  • Isomar hipertonic, monodoze sterile 20×5 ml – soluţie hipertonică, pe bază de apă de mare pură, cu acţiune decongestionantă

Isomar unidoze picături pentru nas şi ochi sunt recomandate pentru igiena nazală zilnică, pentru spălarea suprafeţei oculare, în igiena şi spălarea cavităţii bucale şi a ochilor, în cazul nou născuţilor, sugarilor şi copiilor. Cu proprietăţi multiple, picăturile Isomar sunt ideale în terapia cu aerosoli.

Isomar_picaturi_nas_si_ochi_2

Datorită proprietăţilor fiziologice, Isomar Spray este cel mai bun produs pentru utilizare frecventă şi prelungită în igiena urechilor şi a nasului, în cazul copiilor şi adulţilor, putând fi folosit chiar şi de mai multe ori pe zi.

isomar-spray nazal

Isomar Spray fără gaz pentru urechi fluidizează şi antrenează eliminarea excesului de ceară din urechi. Produsul are o acţiune delicată datorită absenţei gazului propulsor, dar extrem de eficientă în igiena urechilor.

isomar_spray_fara_gaz_2

Cu o formulă specială, Isomar Blu Bio este prima pastă de dinţi din lume cu apă de mare. Apa de mare hipertonoică din Isomar Blu conţine un procent optim de fluor şi calciu şi toate celelalte elemente necesare pentru întărirea stratului protector al smalţului. Datorită conţinutului în ioni cu acţiune antibacteriană, Isomar Blu este în mod special indicat pentru gingii sensibile.

Isomar Blu Bio

Produsele Isomar pot fi găsite pe www.optimashop.ro.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *