Tocmai vin de la magazinul non stop din faţa blocului. E trecut de ora 9 seara, soarele a apus de cel puţin 4 ore, aşa că nu m-am mai stresat să mă schimb de pijamale până în faţa blocului. De fapt, nici ziua nu mă stresez când vine curierul. Dacă e weekend, stau all day în pijamale. Aşa ies la magazin. Sunt genul ăla de nebună pe care n-o interesează ce spun alţii. Am locuit o vreme în străinătate şi am văzut că acolo oamenii nu pun preţ pe aspect aşa cum se întâmplă la noi. Plus că România e o ţară liberă, dacă vreau să mă duc să fac jogging în pijamale, atunci asta fac. Sau orice altă chestie care ţine de imagine. Mi-ar plăcea ca într-una din zile să mă întorc acasă, să-mi desfac croissantul cu unt de arahide şi să mă aşez turceşte în faţa televizorului. Mortal Kombat rămâne jocul meu preferat când vine vorba de Playstation.

Dincolo de comportamentul ăsta, sunt o femeie normală. Cu toane şi cu dorinţe fireşti. De exemplu, i-am spus prietenului meu că de ziua mea (peste două luni adică) vreau să-mi cumpere un sandwich maker. Just like that. Iubitule, eu asta îmi doresc!

Dar îmi doresc şi alte chestii. Însă pe cele mai costisitoare mi le voi cumpăra singură în timp… De exemplu vreau un blender şmecher cu care să-mi fac tot felul de poţiuni magice pentru ficat, fiere & stuff. Poate şi un milk shake din când în când. Dar, în principiu, îl vreau pentru combinaţii care să-mi ajute organismul să funcţioneze la parametri normali.

vegetable-smoothie

Apoi… o să vreau să-mi cumpăr şi un cuptor cu microunde. Nu mai am unul de vreo doi ani şi încă n-am reuşit să îmi iau altul. N-a fost să fie. Nici bani n-au fost să fie totuşi… Dar o să fiu propriul meu Moş Crăciun când vor pica din cer nişte bani, suplimentari faţă de cei pe care îi presupune traiul de zi cu zi.

M-a întrebat cineva ce produse de pe site-ul www.dwyn.ro aş vrea să primesc cadou de la Moş Crăciun. Asta pentru că tot vorbeam de consolă de joc, blender şi cuptor cu microunde, iar cei de la Dwyn au peste 25.000 de produse disponibile de la circa 200 de branduri internaţionale premium. Păi… în afară de chestiile menţionate mai sus, mi se scurg ochii după nişte maşini de spălat (dar, fii serios, nu există moş care să facă astfel de cadouri), un wok mic de aluminiu, un purificator de aer cu lumină pentru cromoterapie, un aspirator cu apă şi un cântar electronic (asta pentru că vreau să mă îngraş şi trebuie să ţin un jurnal cu greutatea din fiecare zi + alimentele pe care le consum). Practic numai chestii utile şi foarte utile. Ar fi mişto să primesc bani de la oamenii care nu ştiu ce să îmi cumpere de ziua mea. Bani pe care să-i pun la puşculiţă şi să-mi cumpăr unul din toate lucrurile astea.

Da, am puşculiţă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *