Bear Grylls, cel mai celebru aventurier din lume, a decis să-şi asume cea mai dificilă misiune a sa de până acum, în Dincolo de limite cu Bear Grylls, un nou program în şase părți pentru Discovery Channel care îl urmăreşte întorcându-se în sălbăticie. În fiecare episod, expertul în tehnici extreme de supraviețuire va avea o companie surprinzătoare: două persoane dornice să scape de spaime personale care le-au împovărat toată viața. Apăsați de aceste frici, ei au decis acum să le înfrunte în cel mai direct mod, în cel mai pur stil Bear Grylls.

Dincolo de limite cu Bear Grylls demonstrează că oricine poate trăi aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experiență ar fi. Dacă se bucură de pregătirea şi susținerea potrivită, va reuşi nu numai să supraviețuiască, ci chiar să se simtă excelent în sălbăticie.

Douăsprezece persoane obişnuite doresc să-şi învingă fobiile mai puțin obişnuite, ajungând în câteva dintre cele mai neprimitoare locuri de pe glob. Reputația lui Bear e în joc în fiecare episod, căci el va ajuta doi oameni să-şi înfrunte fobiile şi anxietățile care le-au condiționat viața. Pe parcursul unei expediții de trei zile, meticulos planificate, Bear îl aduce pe fiecare dintre însoțitorii săi în situația de a fi testat până la limită şi chiar dincolo de aceasta. Filmând el însuşi de multe ori, pentru a-şi putea dezvălui cele mai ascunse gânduri şi motive de îngrijorare, Bear Grylls apare aşa cum nu a mai fost văzut până acum. Ca să poată avea cea mai mică şansă de a-i ajuta pe aceşti oameni să scape de fricile care le distrug viața, Bear ştie că mai întâi trebuie să le câştige încrederea, dar în egală măsură trebuie să fie şi foarte ferm. Le oferă o experiență care le poate schimba viața, deşi unii dintre tovarăşii lui de drum au evitat aceste probleme toată viața lor.

BEAR GRYLLS: BREAKING POINT

Aflați însă acum în mijlocul sălbăticiei, fără elementele care acasă le distrag atenția sau le asigură confortul, ei sunt supuşi de Bear unor probe tot mai dificile, pentru a lua contact direct cu cele mai negre coşmaruri ale lor. Dacă planul lui Bear reuşeşte, cu toții vor scăpa definitiv de aceste spaime. Programul îi poartă pe Bear şi pe însoțitorii săi îngroziți prin diverse zone sălbatice din Mexic şi Italia. Decis să-i pună față în față cu spaimele care le distrug viața, Bear le testează mai întâi hotărârea de a-şi învinge limitele şi astfel apare el însuşi într-o nouă lumină, ca un sfătuitor, confident şi prieten încurajator, ajungând să parcurgă un registru nebănuit de trăiri şi emoții.

Înălțimile, microbii, păianjenii şi șobolanii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se luptă însoțitorii lui Bear în fiecare zi, însă toate sunt imposibil de evitat în aceste locuri deloc primitoare. Tehnicile de supraviețuire ale lui Bear sunt supuse testului suprem, căci el îşi promite că îi va proteja pe aceşti oameni, va avea grijă să nu li se întâmple nimic şi îi va trimite acasă teferi şi nevătămați. El vrea să le arate că, deşi se consideră vulnerabili, au în ei puterea de a-şi schimba singuri viața. După părerea lui, dacă vor reuşi să iasă cu bine din aceste situații, vor reuşi absolut orice îşi propun.

Programul poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 21.00, pe Discovery Channel.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *