Recent, am vizitat studioul de make-up The Lovely Room pentru o sesiune de machiaj şi coafat. Odată ce am trecut pragul studioului, am simţit că am pătruns pe un tărâm al viselor, unde se pune accent pe sublinierea frumuseţii prin evidenţierea particularităţilor fiecărei femei. Am fost întâmpinată într-o atmosferă plăcută şi relaxanta într-o locaţie şic, unde m-am simţit ca o adevărată divă.

Junior Make-up Artist Irina Drăghici şi Junior Hairstylist Cristina Popa m-au răsfăţat cu un machiaj smokey eyes completat de o coafură glamour.

tlr6 tlr7

The Lovely Room este o destinaţie exclusivă de make-up aflată în centrul Bucureştiului, pe strada Washington, în apropiere de Piaţa Victoriei. The Lovely Room este un studio de make-up născut din pasiunea make-up artistului Raluca Luca pentru evidenţierea frumuseţii feminine.

Tlr2

The Lovely Room se adresează femeilor care îşi doresc un machiaj profesional, celor care vor să înveţe tehnici de automachiaj, dar şi persoanelor pasionate de acest domeniu şi care îşi doresc să afle de la profesionişti secretele acestei meserii.

Tlr1

tlr5 tlr4

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *