Dacă ești în căutare de un smartphone și vrei sa rămâi și cu ceva bani de alcool sau pur și simplu nu vrei să spargi pușculița pentru el, am alcătuit pentru tine un Top 3 al dispozitivelor sub 1.000 de lei.

Huawei P8 lite

Cu un procesor octa core, 2GB RAM și un design interesant, Huawei P8 Lite a devenit recent un best-buy în categoria lui de preț. Camera foto este una de calitate, iar amatorii de jocuri se pot bucura de cele mai recente apariții, întrucât telefonul le rulează destul de fluid. Principalul minus al modelului este bateria de numai 2200 mAh.

Huawei P8 Lite

Samsung Galaxy J5

Dacă ești genul de persoană care se sperie de producători precum „Hauei, Xșțu, etc.”, Galaxy J5 este ceea ce cauți. Din punct de vedere al specificațiilor pe hârtie, telefonul nu impresionează, fiind motorizat de un procesor Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 și 1,5 GB RAM. La capitolul plusuri pot fi trecute ecranul superb Super AMOLED și bateria de 2600 mAh.

Samsung Galaxy J5

Xiaomi Redmi Note 2

Smartphone-urile Xiaomi au aprins în ultimele luni imaginația pasionaților de tehnologie, lansănd dispozitive cu specificații de top și prețuri… nu prea de top. Pentru 1000 de lei, primești un pachet complet și dotări demne de flagship-urile anului 2014: ecran IPS LCD cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli, procesor octa core tactat la 2.2 GHz, 2GB RAM și o cameră potentă de 13 MP. Principalul dezavantaj al telefoanelor Xiaomi este lipsa unui suport/service oficial în România.

Xiaomi Redmi Note 2

Boys & Toys Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *