Eu recunosc încă de la început faptul că nu mai cumpăr de mult haine ca nebuna. Am tras linie şi am ajuns la concluzia că, de-a lungul timpului, am investit inteligent în piese atemporale, care nu se vor demoda de la an la an. Cu toate astea, din când în când cumpăr câteva chestii “în trend”, dar doar pe acelea care consider că mi se potrivesc (atât din punct de vedere al siluetei, cât şi din punct de vedere al stilului meu). Da, chiar mă rezum la “câteva”.

De exemplu, câteva dintre piesele must have ale verii anului curent, 2016, sunt următoarele:

Bluze cu umerii goi
bluză roz – link
bluză albastră – link

01 bluza cu umerii goi

Franjuri
bluză albă – link
rochiţă neagră – link

02 franjuri

Decupaje
rochiţă roz – link
bluză neagră – link

03 decupaje rochita

Boho
rochiţă – link
bluză – link

04 boho rochita si bluza

Imprimeuri
bluză – link
rochiţă – link

05 imprimeuri

Dintre toate aceste must have-uri ale verii (şi nu numai), am bifat deja segmentul boho. Mi-am achiziţionat o fustă lungă. O veţi vedea în curând în pozele de pe facebook 😀
Şi mă gândesc să-mi mai iau ceva şi cu imprimeu vesel, de vară. Bluza cu lămâi, de mai sus, chiar îmi place foarte mult. Şi mi se pare că poate fi purtată mai mulţi ani, nu pare să fie genul de piesă care să se demodeze repede. V-am zis că am început să fac shopping inteligent :D.

Preferatele voastre care sunt?
P.S.: Ştiu că sunt multe alte piese în trend pentru anul 2016 (inclusiv volanele, pantalonii evazaţi, ciucuraşii ş.a.m.d.), dar cele pe care le-am ales pentru acest articol sunt de fapt preferatele mele.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *