Este dificil şi în acelaşi timp obositor să urmezi mereu cele mai noi tendinţe în modă. Consider că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să fug după cele mai noi haine. Cămaşa albă mă salvează însă în orice situaţie.

Cămaşa albă nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Accesorizata potrivit, cămaşa albă se încadrează perfect în orice tip de outfit. Împrumutată din garderoba masculină, cămaşa albă nu se demodează niciodată, fiind reinventată de la un sezon la altul. Cămaşa albă este o piesă vestimentară extrem de versatilă, cu ajutorul căreia pot fi create mai multe ţinute, putând fi accesorizată în numeroase feluri.

Fiind un articol vestimentar clasic, alături de “the little black dress” şi perechea de jeanşi, cămaşa albă este potrivită oricărui stil, putând fi purtată în orice moment al zilei. Indiferent că alegi s-o asociezi unor pantaloni tip ţigareta sau unei fuste creion, cămaşa albă te ajută să creezi atât ţinute relaxate, cât şi ţinute office sau ţinute de seară. Cămaşa albă cu o croială bărbătească se pretează perfect unei perechi de jeanşi în tendinţe.

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.