Am avut diferite coșuri, coșulețe, cutii simpatice, fructiere, bomboniere și alte astfel de obiecte pe care le-am folosit de-a lungul anilor pentru a depozita fructe și dulciuri. Cu alte cuvinte, de fiecare dată când aveam pofte știam exact unde să mă duc, fără să fiu nevoită să caut deliciile prin diferite sertare sau să nu am la vedere fructele cumpărate cu o seară înainte. Cu timpul am tot schimbat aceste obiecte, părându-mi ba prea mari, ba prea colorate, ba prea banale, neîncadrându-se în idealul meu. Da, pedeapsa mea în viață este că vreau perfecțiune oriunde mă uit și îmi e tare greu să ajung în punctul în care să mă declar cu adevărat mulțumită de un obiect. It has to be really really special. În acest registru am descoperit aceste accesorii pentru candy bar de la MadeRomania. Spun asta cu mare drag, pentru că mi-s mândră când văd produse fancy făcute pe meleagurile noastre. Și-s multe așa, numai că foarte puțini vorbesc despre ele ori unele n-au fost încă descoperite.
Sfaturile promise în titlu, în ceea ce privește candy bar-ul din propriul cămin, sunt următoarele:
• alege obiecte din sticlă
Fie că vorbim de bomboniere sticlă sau de boluri pentru macarons, biscuiți sau jeleuri, recipientele din sticlă au un mare avantaj, acela de a se potrivi în orice tip de locuință. Fie că au o bucătărie care n-a mai fost renovată de mult timp sau un living room amenajat după cele mai noi tendințe, recipientele din sticlă se vor potrivi perfect în cadru. În plus, ele sunt și mult mai fancy decât cele din plastic sau metal, iar dacă optezi pentru cele din sticlă transparentă vei avea și avantajul de a ști ce se află și în partea de jos a bolului, astfel că nu vei consuma tot timpul doar dulciurile de deasupra. Choose stylish accesories for your own candy bar!
• optează pentru recipiente de dimensiuni reduse
În cazul nostru, al persoanelor de sex feminin, pofta de dulce vine cam o dată pe lună și nu oricum, ci în valuri ca de tsunami. Fix în perioada cu pricina aș devora atât de multe chestii pline de zahăr încât mi-am dat singură seama că e mai bine să nu am în casă cantități mari de dulciuri :)). Astfel, să optez pentru recipiente de dimesiuni reduse este chiar un sfat practic. Totodată, ne asigurăm astfel că bombonierele și fructierele nu vor ocupa prea mult spațiu, iar noi vom putea păstra acel aspect cât de cât minimalist al încăperii.
• prioritate pentru calitate
Știu, de obicei când vorbim de calitate vorbim automat și de ceva mai mulți bani, însă nu neapărat de sume colosale. De exemplu, MadeRomania.ro promovează produse realizate de români, în cazul subiectului tratat astăzi fiind vorba de produse din sticlă pentru depozitarea dulciurilor, fructelor și chiar și a altor nebunii de prin bucătărie (da, mi-aș pune zahărul într-o bombonieră super simpatică) – toate acestea fiind realizate de producători de obiecte din sticlă din România. Există pe site-ul lor inclusiv boluri sticlă ieftine, care arată și foarte bine. Desigur, nu costă 5 lei, cât ar costa de la chinezi, ci costă 23 de lei (set de două boluri din sticlă), însă este totuși un preț decent. Calitatea ar trebui să aibă prioritate nu doar pe tema bolurilor și a altor tipuri de recipiente, însă asta este o cu totul altă discuție.
Vrei să știi exact ce țin eu în astfel de boluri din sticlă? Mini tablete de ciocolată (pentru că sunt practice când am musafiri și mult mai igienice decât cele mari), pachețele cu biscuiți digestivi ambalați individual sau în pachete mici de câte 3 biscuiți (kinda healthy sweet treat), ursuleți Barni, bomboane Snikers și Maltesers Teasers. Iar dacă ar fi să mă întrebi ce aș ține în viitoarele bomboniere pe care le voi achiziționa, aș spune zahăr și cafea. Cute stuff for a cute kitchen vibe.
[…] Citește și: Vrei candy bar… […]