La mulţi ani cu bine, căci e important să fie ani buni, nu doar mulţi. Suntem critici şi vom continua să fim astfel. Suntem egoişti, dar nu uităm să ne-ntoarcem şi către cei mai puţin norocoşi decât noi. Suntem cea mai bună versiune a noastră… sau pe cale de a deveni astfel. Suntem noi!

Veşnic cu inima neîmblânzită, veşnic în căutarea celor mai noi lucruri şi locuri. Noi, cei din echipa Flawless, vă promitem chestii picante pentru 2016. Sperăm totodată să aveţi şi voi parte de un an pe măsura aşteptărilor. Un an în care să vă îmbrăcaţi trupurile în cele mai senzuale parfumuri care vor apărea în parfumeriile de top, un an în care să conduceţi autoturisme demne de invidiat, un an în care să facem împreună experimente culinare care ne vor face să ne lingem pe degete. Mmm… un an delicios!

Un 2016 plin de delicii auto, dar şi de sclipiri din lumea modei şi prăjituri „din cauza” cărora vă veţi trezi la uşă cu vecinul cel sexy… de deasupra. Un 2016 în care ne vom da silinţa să împletim toate aceste lucruri palpabile cu un stil de viaţă demn de un nou început de drum. Rămâi alături de noi şi o să ai parte de multe surprize!

Be Flawless!

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *