McVitie’s, biscuiţii creaţi în Anglia în anul 1892, provoacă acum românii să descopere gustul primei reţete de biscuiţi digestivi.
În prezent o treime dintre consumatorii din România aleg gustări cu un conţinut ridicat de fibre, proteine şi cereale integrale, conform unui studiu intern realizat de McVitie’s.
McVitie’s au fost produşi pentru prima dată în anul 1892 de Sir Alexander Grant, după mai bine de 50 de ani de experienţă în producerea biscuiţilor. De atunci, reţeta originală a fost permanent îmbunătăţită, s-au redus grăsimile şi zaharurile şi au fost create numeroase sortimente noi. În 1925 au fost realizaţi primii biscuiţi digestivi cu ciocolată, în 1985 a urmat gama McVitie’s HobNobs – biscuiţii cu ovăz, o altă inovaţie McVitie’s. În 1987 a apărut varianta cu ciocolată și lapte.
În prezent, aceşti biscuiţi fără arome artificiale sau coloranţi, produşi din ingrediente atent selecţionate, cu făină de grâu, faina integrală şi bicarbonat de sodiu, bogaţi în fibre (3,6%) şi elemente nutritive sunt cei mai îndrăgiţi biscuiţi englezeşti, aflaţi în topul preferinţelor consumatorilor din peste 100 de ţări. În Marea Britanie, biscuiţii digestivi sunt consumaţi cu ceai, în Suedia sunt savuraţi cu brânză, iar în Italia cu cafea, la micul dejun. Cei mai mulţi însă au descoperit noi posibilităţi de a-i consuma, cum ar fi în cheesecake, budincă sau fursecuri.
Uite ca aflat un text foarte captivant prezentat intr-o maniera dificil de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!