După o vară plină de evenimente muzicale și concerte, Nicole Cherry începe sezonul de toamnă cu un nou single. Artista lansează piesa “MY LOVE”, o melodie energică și captivantă, ce reprezintă un manifest al libertății în muzică, pe care cu siguranță o vei asculta în mod repetat.

Piesa este compusă de Adelina Stîngă (Iraida), Andrei Ursu și Octavian Ioachim (ACHI), cu versuri scrise de Adelina Stîngă (Iraida) și Andrei Ursu, iar producția este realizată de Octavian Ioachim (ACHI).

Nicole Cherry – My Love. Clipul cu estetică de inspirație italiană

Clipul oficial pentru “MY LOVE” a fost creat după conceptul și regia lui Vlad Oancea, cu filmări și montaj realizate de AliB, produs de Loops Production. În videoclip apare și Basic Jackpot, un influencer român cunoscut pentru conținutul său viral, axat pe un stil de viață exclusivist. Estetica italiană și atmosfera de „dolce far niente” se regăsesc în styling-ul lui Nicole Cherry, realizat în colaborare cu Lica Popescu (styling), Ana Cucută (make-up) și Adonis Enache (hair), iar pentru styling-ul echipei, Iulia Sturdza a fost responsabilă.

„Muzica este viața mea, este dragostea mea. Îmi doresc să ne putem bucura liber de ceea ce ne aduce plăcere, inclusiv de piesele care ne ating sufletul, indiferent de genul muzical. Ascultați ‘MY LOVE’!”, a declarat Nicole Cherry.

Una dintre cele mai apreciate voci ale scenei muzicale românești

Nicole Cherry a fost singura artistă care a urcat pe scena Summer in the City înaintea concertului lui 50 Cent. Alături de artiști precum Puya, Grasu XXL, Guess Who, Alex Velea și Oscar, Nicole a oferit un spectacol deosebit, interpretând cele mai cunoscute colaborări cu nume mari, precum Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams, Puya și Nane, dar și hiturile care au consacrat-o în industrie.

De asemenea, chiar înainte de concertul lui 50 Cent, Nicole a cântat din nou pe scenă alături de Puya, interpretând piesa “Paharul sus”, care a dominat topurile primăverii conform Media Forest Chart.

Anul precedent, Nicole Cherry a deschis concertul lui Jason DeRulo în cadrul aceluiași festival Summer in the City, dar și pe cel al lui J Balvin la Neversea. În 2022, artista a fost opening act pentru Maluma la Romexpo.

Cu o carieră de peste un deceniu, Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate voci ale scenei muzicale românești, recunoscută pentru numeroasele hituri difuzate la radio și TV, milioanele de vizualizări pe YouTube și o bază impresionantă de fani pe rețelele sociale.

Piese ca “Memories”, “Florile tale”, “Din cauza ta” și “Dansează amândoi” sunt doar câteva dintre melodiile care definesc un repertoriu bogat.

Citește și: Revenirea Juicy Couture: totul despre estetica anilor 2000 şi rolul prieteniei în modă

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *