Pe 15 iunie, în Parcul Herăstrău, românii vor alerga la Run for Heroes, prima cursă caritabilă cu Supereroi din România.

Centrul Social de Psihoterapie, primul și singurul centru din România care asigură psihoterapie integral gratuită, lansează Run for Heroes, prima cursa caritabila cu Supereroi din Romania. Cross-ul face parte dintr-o campanie de conștientizare și eliminare a stigmei legate de sănătatea mintală.

Românii sunt invitați să se înscrie la cursa caritabilă organizată pe 15 iunie, în Parcul Herăstrău din București. Fondurile obținute din taxa de înscriere vor fi donate integral Centrului, care oferă servicii gratuite de consiliere și psihoterapie persoanelor și familiilor aflate în dificultate.

Evenimentul Run for Heroes este mai mult decât o simplă cursă; este un simbol al recunoașterii și aprecierii pentru eroii noștri de zi cu zi. Pentru noi, această inițiativă, prin care comunitatea se unește pentru a onora și sprijini oamenii curajoși care ne trec pragul la Centrul Social de Psihoterapie, este un vis devenit realitate”, a menționat Răzvan Popa, Președintele Centrului Social de Psihoterapie TFH.

Bordea, Dinicu și Popovici, printre persoanele prezente la Run for Heroes

Persoane prezente la eveniment: Cătălin Bordea, Anca Dinicu, Maria Popovici, Anca Bucur și mulți alții.

Știind că mișcarea reduce semnificativ hormonii de stres din organism, cursa umanitară Run for Heroes va organiza competiții pentru toate categoriile de participanți:

  • Alergătorii de anduranță pot participa la cursa de 7 km în jurul lacului Herăstrău, cu punctul de start/sosire la Roaba de Cultură.
  • Familiile cu copii cu vârste sub 16 ani vor alerga împreună pe o distanță de 1 km în cadrul cursei Părinți și Copii. Participanții pot veni îmbrăcați în costume de Supereroi, pentru a crea amintiri de neuitat pentru cei mici și cei mari deopotrivă.Pentru aceia care nu au un costum de supererou, avem pregătite multe accesorii pentru fiecare participant.
  • Persoanele cu dizabilități pot participa gratuit la cursa de 1 km pentru Persoane cu Dizabilități, pe un traseu adaptat nevoilor lor, asigurându-le accesibilitate și confort.

Informațiile privind participarea la cursa umanitară Run for Heroes, precum și detaliile legate de organizare și taxele de înscriere sunt disponibile pe site-ul campaniei – https://www.runforheroes.ro.

Run for Heroes reprezintă cea mai recentă inițiativă de implicare civică prin care Centrul Social de Psihoterapie contribuie la ridicarea stigmatului asupra sănătății mintale, construind astfel un viitor sănătos în care bunăstarea mintală, sănătatea psihică și fizică sunt parte integrantă.

Despre Centrul Social de Psihoterapie TFH

Centrul Social de Psihoterapie TFH este o inițiativă sub umbrela Atelierului Faptelor Bune, o organizație non-profit cu o experiență vastă în oferirea de sprijin comunităților aflate în dificultate. Acest proiect valorifică cunoștințele, expertiza și resursele extinse ale organizației-mamă, garantând că centrul respectă cele mai înalte standarde de calitate și eficacitate.

Serviciile Centrului includ consiliere individuală și de grup, sesiuni de terapie și grupuri de sprijin. De asemenea, Centrul oferă ateliere de lucru și programe educaționale pentru a ajuta persoanele să dezvolte mecanisme de coping și să se informeze cu privire la problemele de sănătate mintală. Având la bază fundația solidă a ONG-ului cu rezultate verificate, Centrul are capacitatea de a oferi servicii care schimbă vieți și care au un impact pozitiv și de durată asupra beneficiarilor. Obiectivul acestui proiect este construirea unui viitor în care sprijinul pentru sănătatea mintală este ușor accesibil, lipsit de stigmatizare și căruia i se acordă prioritate.

Pentru alte detalii, accesați website-ul https://www.centrulsocialtfh.ro.

Vezi și: MILLE MIGLIA 2024: NICOLA LARINI, CAMPIONUL DTM DIN 1993, REVINE PE CIRCUIT ALĂTURI DE ALFA ROMEO

Lifestyle & Leisure Uncategorized

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *