Totul despre digital detox sau „How To Digital Detox” este tema SocialPedia 60. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza pe 11 iunie 2024, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

Speakerii acestei ediții sunt: Andreea Irimia, Specialist Healthy Living, Anca Păun, Fondator @ Organizatoria și Anca Amariei – Cofondator @ EKA – Centrul stării de bine, facilitator mindfulness.

Într-o lume în care totul se desfășoară într-un ritm rapid, este din ce în ce mai greu să luăm o pauză din lumea digitală. În căutarea următorului Reel și a următorului TikTok, petrecem tot mai mult timp conectați în social media. Iar dacă lucrăm în digital, este cu atât mai greu să ne deconectăm. Conform studiilor, un timp îndelungat petrecut online crește riscul de depresie, boli cardiovasculare și chiar burnout, motiv pentru care trebuie să vorbim despre digital detox. Vestea bună este că putem face acest lucru la SocialPedia 60.

Cum să participi gratuit la eveniment

Înscrierile gratuite se fac uşor, aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-60/

Temele abordate la SocialPedia 60

La SocialPedia 60, avem ocazia să descoperim cât de important este să avem grijă de noi, fizic și psihic, să luăm pauze și să ne organizăm mai bine timpul.

Organizatoarele şi speakerii vor aborda toate acest subiect din mai multe perspective:

  • Ce înseamnă, de fapt, Digital Detox și de ce este important să-l facem?
  • Cum reușim să ne menținem sănătoși, fizic și psihic, atunci când lucrăm în digital?
  • Cum arată o rutină sănătoasă de lucru?
  • Cum ne organizăm eficient timpul, astfel încât să ne rămână timp și pentru viața personală?
  • Ce tool-uri de organizare și trucuri avem la dispoziție?
  • Ce trebuie să facem ca să nu ajungem în burnout?

Ce spun partenerii despre digital detox

„Pentru noi, la ANSWEAR.ro, calitatea vieții clienților noștri este o prioritate și facem tot posibilul să le asigurăm cele mai bune opțiuni de zi cu zi. Ca urmare, într-o lume în care în România un utilizator este conectat în medie pe 7,2 platforme social media (conform studiului Data Reportal 2024), subiectul suprastimulării este unul serios, despre care dorim să atragem atenția. Mulțumim din suflet Andreei Raicu și partenerilor de la Mind Architect că s-au alăturat acestei campanii și SocialPedia și Andreea Irimia pentru că ne ajută să comunicăm subiectul și nevoia de digital detox,” declară Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro.

Ce spun organizatoarele evenimentului

„Suntem mereu conectați – smartphone, smartwatch, laptop, tabletă – și bombardați în fiecare oră cu zeci de notificări. „Trebuie” să fim peste tot online și să răspundem la toate mesajele. Sau cel puțin asta credem. La SocialPedia 60, am invitat trei speakerițe care ne vor convinge că lucrurile nu stau chiar așa și că un detox digital este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi. Este o discuție pe care niciun specialist în digital sau creator de conținut nu trebuie să o rateze,” declară organizatoarele evenimentului.

Citeşte şi: SocialPedia 59…

Citeşte şi: SocialPedia 58…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *