Îngrijirea tenului este un domeniu de mare interes pentru reprezentantele sexului frumos. Este un pas important din ritualul lor zilnic, peste care nu se sare niciodată. Desigur, rutina de îngrijire a tenului poate fi diferită de la o persoană la alta, în funcție de diverși factori, fie de natură materială, fie de natură fiziologică. Este lesne de înțeles că îngrijirea tenului uscat va fi diferită de cea a tenului gras, spre exemplu. Însă toate tipurile de ten au un lucru în comun. Acesta poartă numele de FOREO și este un brand ce a revoluționat industria de skincare din întreaga lume. Haideți să aflăm împreună cum!

Scurt istoric al brandului FOREO

FOREO este un brand suedez de tehnologie de înfrumusețare, extrem de creativ, creat pentru a oferi fiecărui iubitor de skincare dispozitive care funcționează cu adevărat. În 2013, acesta era doar un mic brand de produse pentru bebeluși, ce număra doar doi angajați. Ulterior, micul birou suedez a căpătat proporții, devenind sediul internațional al brandului. Astăzi, FOREO are peste 3.000 de oameni angajați răspândiți în zeci de orașe internaționale. Cu ajutorul acestora, au fost vândute peste 36 de milioane de produse FOREO în peste 75 de țări. Cumva firesc, am spune, deoarece când un produs funcționează, vestea se răspândește cu rapiditate. Deși formată din novici la început, echipa FOREO a devenit expertă în produsele pentru skincare și wellness. Este adevărat că membrii echipei provin din medii neconvenționale, dar la fel sunt și soluțiile pe care aceștia le oferă.

Întreaga echipă FOREO împărtășește o valoare importantă: angajamentul. Angajamentul față de inovație, angajamentul de a schimba lucrurile în bine, angajamentul față de bunătate și decență.

Despre produsele FOREO

FOREO se poziționează ca fiind opusul celorlalte branduri de produse de înfrumusețare, care au în vedere bine-cunoscutele standarde de frumusețe. Primul produs FOREO intitulat LUNA a fost unic și atât de minunat, încât domeniul a fost forțat să inventeze o subcategorie complet nouă de frumusețe doar pentru el – beauty-tech. Prima perie LUNA pentru curățarea feței cu impulsuri sonice și silicon, apărută în 2013, a luat cu asalt industria de profil. LUNA a devenit repede cel mai iubit dispozitiv de înfrumusețare din lume, iar pentru câteva milioane de femei încă mai este.

Foreo Luna 2 mini
FOREO LUNA 2 mini

Apoi a fost lansată ISSA, o periuță de dinți similară celei electrice, minununată, foarte moale, alimentată de unde sonice, blândă cu gingiile, dar puternică împotriva plăcii și a tartrului.

Foreo Issa 2
FOREO ISSA 2

Iar ulterior a apărut dispozitivul inteligent UFO, creat pentru a transforma rutina de aplicare a măștilor de tip șervețel. Acest OZN înlocuiește aplicarea măștilor de tip șervețel, cu un tip de mască tehno eficientă, un tratament facial cu LED, ce acționează în doar 90 de secunde.

FOREO UFO

Cel mai recent, dar nu cel din urmă dispozitiv revoluționar recent lansat de brandul FOREO poartă numele de BEAR și vă vom povesti mai multe despre el în cele ce urmează.

Citeşte şi: FOREO…

FOREO BEAR – noua inovație în îngrijirea și tonifierea tenului

Noul dispozitiv FOREO BEAR având o formă ergonomică ce se potrivește perfect tuturor curbelor și contururilor feței, este o dovadă a faptului că brandul ține pasul cu tehnologia. Acesta a luat naștere din dorința echipei de a dovedi că se pot obține rezultate de tonifiere a tenului cu ajutorul microcurenților. Este primul dispozitiv cu microcurenți din lume, cu Anti-Shock System, brevetat de FOREO. El combină tehnologia de microcurenți anti-îmbătrânire aprobată de FDA cu masajul T-Sonic, cu scopul antrenării și tonifierii celor peste 65 de mușchi ai feței și ai gâtului, în condiții de siguranță și maximă eficiență, într-un mod profesional, pentru rezultate de durată.

FOREO Bear

Dispozitivul FOREO Bear concurează cu succes tratamentele faciale din marile SPA-uri, ajutând la îmbunătățirea aspectului conturului feței și al liniilor fine și ridurilor, totul în doar 2 minute. Iată cum, cu ajutorul lui Bear, vă puteți bucura de sesiuni profesionale de SPA din confortul locuinței voastre.

Utilizarea acestui dispozitiv este similară ca o sesiune de yoga pentru ten, având un puternic efect anti-îmbătrânire. Microcurenții avansați oglindesc curenții electrici naturali ai corpului la nivel celular pentru a ajuta la tonifierea mușchilor feței și la netezirea aspectului ridurilor. Astfel, în doar două minute de funcționare se obține un efect de lifting instantaneu. Mai mult decât atât, un astfel de masaj cu frecvențe joase îmbunătățește microcirculația pielii pentru a ajuta la eliminarea toxinelor și a ușura tensiunea facială. Rezultă, în acest fel, un ten mai neted, mai fin și mai strălucitor, cu o luminozitate tinerească.

FOREO BEAR si BEAR mini
FOREO BEAR si BEAR mini

Mixul revigorant dintre microcurenți și tehnologia T-Sonic a dispozitivului FOREO Bear stimulează pielea și mușchii faciali, oferind un masaj complet, ultra-energizant, pentru a revigora pielea obosită și îmbătrânită. Dispozitivul oferă o gamă foarte largă de 10 intensități de microcurenți, permițând personalizarea rutinelor de masaj facial, în funcție de preferințele voastre, pentru fiecare zonă a feței și a gâtului.

FOREO Bear

Dotat cu caracteristici atractive și tehnologii futuriste, dispozitivul FOREO Bear este în fruntea unei revoluții a unui așa-numit fitness facial. Combinând tonifierea și liftingul facial cu microcurenți, masajul T-Sonic și sistemul Anti-Shock cu rutine de tratament țintite pe aplicația FOREO, sesiunile de fitness faciale plăcute și eficiente. Bear dispune de o tehnologie integrată unică, ce ajustează automat intensitatea microcurenților dispozitivului în 5 trepte, în funcție de rezistența pielii la electricitate, garantând un tratament fără șocuri, în siguranță maximă și cu rezultate vizibil îmbunătățite.

FOREO BEAR vă îmbie la o cu totul altă modalitate de răsfăț, o modalitate nouă și inovatoare de remodelare facială cu ajutorul microcurenților. Vă invităm să pășiți în lumea futuristă a tratamentelor faciale cu microcurenți, masaj T-Sonic și sistem Anti-Shock, tot ce-și poate dori tenul dvs. în acest moment.

Citeşte şi: Descoperă…

Beauty & Make-up

3 Replies to “FOREO Bear – noua inovație în îngrijirea și tonifierea tenului”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *